noldu beyler etkinlik ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
önceki buluşmalara gelen arkadaşları da etiketleyin konuya arkadaşlar, belki görmeyen olmuştur..
[MENTION=263325]Jiraiya[/MENTION] Enes'e de haber edelim Furkan
Etkinlik devam cmt gunune kadar buradan haberleselim yer ayirttirma icin konuscam cok kisi olursak az olursak zaten gerek yok ancak ben sadece daha onceki bir etkinlige katildigimdan ankaradan fazla arkadas tanimiyorum bilen arkadaslar etiketlesin![]()
Dah önceki etkinliklerin konusunu bulup ordan ulaşabilirsinBenim iş, güç yoğun faazla giremiyorum, sen onlara ulaşmıssındır diye düşünmüştüm
![]()
Haftaya pazar değil mi?
Hadi yaaaa
Terin soğuduysa soyleyim, sabat 8.30 treni ile geliyorum :mrgreen:
Yarın, Bahçeli Seyir kafe, 11:30 :thumbup:
18 tl'mi :scared:
Hamamönü olsun dedim 9 liraya full kahvaltı var dedim ama beni neden dinlemediniz genjler ?
Süpriz yapmak isteyen olursa 11:30 dan itibaren bahçeli seyir cafe'deyiz. 1 süper mod, 2tane mod ve 2tane üye görünüyo şu anda. Sanırım bikaç kişi de sdn okuru olarak aramızda olacak. Herkesi bekleriz.
Kadro zengin görünsün dediydim, yoksa üyeler hepsinden yüksek. Sizin için çalışıyoruz sonuçtaEz ez hatta uyecik de bize![]()
Yolun açık olsun abi, herşey için sağolKoyu muhabbetin sonunda akşamı ettikdönüş yolundayım şimdi.. bir dahaki buluşmada görüşmek üzere arkadaşlar.kalın sağlıcakla...