- Reaksiyon puanı
- 177
Evet arkadaşlar görünüşe göre Ocak 27 şuan açık ara önde büyük ihtimal o gün olacak, sizler kendinizi o güne ayarlamaya çalışın, programı da çıkartmış oluruz biz o güne kadar.
Nargileye gitmeyelim, sigarayı yeni bırakmaya çalışıyorum. Sizi ben sinemaya falan götürürüm.![]()
Sinemada da muhabbet edemeyiz bişey yapamayız bea![]()
Tamamdır hocam eyvallah, Allah yardımcınız olsun inşallah.
buluşmada ne gibi bir etkinlik oluyor ve istanbul değilde neden ankara ?
@zozeidon açtın konuyu kayboldun ortalıktan hocam
Evet arkadaşlar 27 Ocakda olacak görünüşe göre buluşma, ankete oy kullanan arkadaşların isimleri @adrasa, @eeeguray, @Fearlees, @gs_kadir, @kosasker, @Liweru, @Nemre, @oraycan, @ozkanbey, @ReDo, @Utku92, @yavuz_4106 doğru mudur ?
Buluşma saati ve yeri 1 hafta önceden ayarlanacak son güne kadar katılımları kabul ediyoruz.
Sağlıcakla kalın.
Ankaraya ayın 25-30 arasında gidecektim ama gecikme oldu sanırım 29-03 tarihlerinde Ankarada bulunacam. yani o tarihte gelemeyebilirim.
Gelmeye çalışırsan güzel olur ama gelemezsen de canın sağolsun.
Askerlik yoklaması için gelecem. Askeriye ne zaman sevk ederse o zaman gelecem. İnan gelmeyi, sizlerle tanışmayı bende çok isterdim.
Erkene alma gibi bi şansın falan yok mu ki ?
Malesef ne zaman çağırırlarsa o zaman gidecem şubede ankaraya sevk edecek.
peki bende gelebiliyor muyum???@zozeidon açtın konuyu kayboldun ortalıktan hocam
Evet arkadaşlar 27 Ocakda olacak görünüşe göre buluşma, ankete oy kullanan arkadaşların isimleri @adrasa, @eeeguray, @Fearlees, @gs_kadir, @kosasker, @Liweru, @Nemre, @oraycan, @ozkanbey, @ReDo, @Utku92, @yavuz_4106 doğru mudur ?
Buluşma saati ve yeri 1 hafta önceden ayarlanacak son güne kadar katılımları kabul ediyoruz.
Sağlıcakla kalın.
peki bende gelebiliyor muyum???
burda değil herhalde tanışalım bölümünü kast ediyorsunuz ben geleyim orda tanışırz herhaldeÖnce kendinizi tanıtın bölümde tanıyalım bakalım kimsiniz necisiniz, gelebilirsiniz tabi neden gelemeyesiniz.
böyle birşey mi varyemekleri modlar mı ısmarlayacak?
Yoksa SDN bütçesinden mi karşılanacak?
Hocam benide ekleyin oraya@zozeidon açtın konuyu kayboldun ortalıktan hocam
Sağlıcakla kalın.
@Rom. Buradayım. Bi yere kaybolduğum yok yav.
Plan program önerilerini alalım. Kaç saatlik bişey yapalım. Geçmiş buluşmalarda bulunan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa güzel bişeyler çıkar ortaya.![]()