Sdn Android Uygulaması

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Android uygulamasinda rutbeler farkli gozukuyor bilginize...
Birde gecmiste acmis oldugumuz konulara veyahut mesajlara bakamiyoruz bu ozellikler eklenirse bal kaymak olur

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kim yazdı uygulamayı bilmiyorum ama ben bir türlü neler yeni tuşunu bulamadım. o eklense veya birisi bana nerede olduğunu anlatsa çok iyi olur

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sadece merak ettiğimden soruyorum, SDN android uygulaması Telefon Görüşmeleri erişim iznini niye istiyor? Ne yapacak benim telefon görüşmeleri mi? @Troy @pesimist @keyloger @dahanekadarsdnyöneticisisorumlusuvarsao

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende böyle bir şey istemedi?

Google Play Store'dan SDN uygulamasını indirirken hangi izinleri istediğinize bakın, istediği izinler arasında Telefon Görüşmeleri izni var. Bu izin aynen şu izin "Uygulamanın cihazın telefon özelliklerine erişmesine izin verir. - Bu izne sahip bir uygulama, çağrı yapılıp yapılmadığından bağımsız olarak bu telefonun telefon numarası ve seri numarasını, aranan numarayı vb. belirleyebilir."

Merak ettiğim şu, SDN benim telefon görüşmelerimi ne yapacak? Ya da şöyle sorayım, SDN android uygulamasındaki hangi özellik bu izni nasıl ve ne şekilde kullanacak? Bu izin ne için gerekli? Sanırım yeterince açık olmuştur. [MENTION=2]Troy[/MENTION] [MENTION=376]pesimist[/MENTION] [MENTION=25391]keyloger[/MENTION]