SDN Anasayfa Sorunu

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar 2 gündür SDN anasayfası sık sık bu şekilde açılıyor. Bazen normale dönüyor. Sitenin herhani bir sayfasına gittiğimde herşey normal, sadece anasayfaya geldiğimde bu şekilde görünüyor. Problem nedir acaba?

8212.jpg

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar forum anasayfası düzelmiyor sorun sadece bende mi acaba bilmiyorum.

Forum yeni server'a geçtikten sonra anasayfayı hangi tarayıcı ile açarsam açayım bozuk gözüküyor.

Aşağıya nasıl gözüktüğünün fotosunu ekledim.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
bende normal:) adblock kullanıyorsanız bazı scriptler engelli olabilir :) bi filtreleri kontrol edin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Nasıl böyle gözükebilir ben anlamadım 10x96 piksellik resim bu daha küçüğü yok muydu?

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
ekranalntshk.jpg
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

SDN bende 2 gündür böyle kapatıldığındanberi daha doğrusu. tarayıcıdan olabilir dedim ama hem ff hemde IE de aynı sorun. sürekli yenile diyince düzeliyor bazen. İlegilenenler olursa sevinirim...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
ekranalntshk.jpg
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

SDN bende 2 gündür böyle kapatıldığındanberi daha doğrusu. tarayıcıdan olabilir dedim ama hem ff hemde IE de aynı sorun. sürekli yenile diyince düzeliyor bazen. İlegilenenler olursa sevinirim...

Sorunu geliştiricimize ilettim. Çözülürse buraya yazacağım. İyi forumlar dilerim..

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bendede var 2 gündür arada bir normal oluyo sonra gene böyle oluyo. bende açacaktım konu düzelir diye bekliyodum

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
valla server değiştiğinden beri ben düzeldiğini göremedim :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar geliştiricimiz, Çerezleri silmenizi, Düzelmemesi halinde modemi resetleyip girmenizi önerdi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
aynı sorun şu an bendede var 3g ile bağlıyım foruma çerezler falan hepsi temiz sıkıntı yok ama anasayfa yalan oldu bence sorun anasayfadaki reklam kodlarından kaynaklanıyor. kontrol edilirse iyi olur

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bu yeni bişey değilki uzun süredir var turkıyede ilk 100 site arasında olan site nıye bu kadar amatör olsun anlayamıyorum

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çerezleri sildim modemi yeniden başlattım ama sorun hala devam ediyor.
Ve açıkçası bu sorunun çerezlerle alakalı bir durum olduğunu da düşünmüyorum.
Server değişikliğinden sonra böyle oldu. Anasayfayı böyle görmekten nefret ediyorum....

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Tarayıcınızın geçmişini temizleyerek tekrar deneyiniz. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuları birleştirelim. :)

Ana sayfa bende bir geliyor bir gidiyor. Şimdi yine yok.

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Tarayıcınızın geçmişini temizleyerek tekrar deneyiniz. :)

Geçmişi, çerezleri, vs. sık kullanılanları bile temizledim. Modeme reset attım ama hala sorun devam ediyor. Şu anda ofisteki pcden bağlanıyorum buradada aynı. Sorun bizim bilgisayarımızda değil. Server değişikliğinden kaynaklanıyor. Ne olduysa server değiştikten sonra oldu.

tenedos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
firefox 4 beta 11 açmıyor.. explorer 8 açıyor..? anasayfayı...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Geçmişi, çerezleri, vs. sık kullanılanları bile temizledim. Modeme reset attım ama hala sorun devam ediyor. Şu anda ofisteki pcden bağlanıyorum buradada aynı. Sorun bizim bilgisayarımızda değil. Server değişikliğinden kaynaklanıyor. Ne olduysa server değiştikten sonra oldu.

o zaman dns'lerini de değiştir. :)

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu sorun gecen haftadan beri bendede var, hatta bugun birkac pc'den girmeye calistim anasayfa ayni, disardan yeni giren birisi dns degistirilicek nerdne bilicek ki ?:S okuyamaidm kac gundur anasayfadaki haberleri.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bende de oluyor ara ara. Bazı DNS adresleri ile alakalı sanırım. En azından bende DNS değiştirince sayfa düzgün görüntülenebiliyor.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu sorun bende uzun süredir var ie,ff,opera hepsiyle aynı. Bazen düzeliyor. Ve videoları haberlerdeki resimleri göremiyorum. İlginç bir hal aldı anasayfa.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende forum haric butun sayfalar bu sekilde aciliyor , yaklasik bir haftadir ayni. Ben yurtdisindan baglaniyorum, herseyi sildim, 4 tane farkli browser denedim sonuc yine ayni degisen birsey yok.
yetkilelere duyrulur.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
SDN ana sayfasını açtığımda genellikle ekran görüntüsü aşağıdaki gibi oluyor. Bilgisayarımda Chrome, Firefox ve İE yüklü. Hepsinde aynı görüntü. Uzun zamandır ana sayfa çok zor açılıyor ve açıldığında böyle görünüyor. Bazen düzgün göründüğüde oluyor. Ancak SDN forumda böyle bir sıkıntı yok, herzaman normal açılıyor.

ekranalntsdi.png
[/URL]

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
sorun hala gitmedi bendede devam ediyor ama biraz azaldı. normal sayfa 4-5 gün öncekine göre daha çok geliyor. Bi açıyorum geliyor. bi açıyorum gidiyor SDN çok oynak oldu :D

Bonney

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Rica ediyorum yapsinlar anasayfayi :D kac gundur haber okuyamadim :D