• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN ana sayfasını kullanamıyorum

vacip42

Profesör
Sabahtan beri sdn nin anasayfasını kullanamıyorum fareyi nereye götürsem reklam linki varmıs gibi oluyor nereyi tıklasam reklam acılıyor
aşağıdaki reimde fare kırmızı nokta olan yerde ama alttada belli reklam var :S

adszxz7.jpg

bununla ilgili bir konu acılır diye bekliyodum acılmadıda sorun sadece bendemi var herkeste aynımı ?

edit:konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kanımca en uygun yer burası değil ise moderatörler gerekli yere taşırlar umarım.

normaldir sdn de yoğun reklam var benimde firefox sağ tarafta forum köşesinde sevgililer günü reklamını taşımış bir türlü giremiyordum

şu anda sorun yok bakalım hayırlısı
firefoxta sorunum yokt aiede vardı o da düzelmiştir sanırım

Firefox kullanıyorsanız AdBlock Plus eklentisini indirip reklamlardan kurtulabilirsiniz.

opera da da aynısı var, karıştı site...

İnternet Explorer 7.0 ve üstü tarayıcı kullanınız.

Evet sorun var bende de, sağ tarafta dikey reklam forum başlıklarının üstüne geliyor...

iki tarayıcıda da deniyorum ama sorun yok gibi arkadaşlar.

İE 6 da reklam yüzünden sorun yaşanıyor. Reklamlar üzerine geldiği için haliyle hiç bir yere tıklanmıyor.

ie6 da sorun var firefoxta adblock eklentisini kullandınmı sorun yok kullanmazsan var bi çözmü bulsak hala ie6 da kullanamıyorum anasayfayı dükkandayım ve ie6 yüklü yükseltmemde mümkün deil

chrome kullanıyorum...14 Şubat reklamı izin vermiyor:wassat:

ya chrome yazmak da baya zor iş...çorum yaz gitsin...:D

dün gece bende de reklam sayfanın ortasına geliyordu ama, şuanda i.e8 beta ve firefox 3.0.6 üzerinde sorun yok bende..

sorun sanırım ie6'da var arkadaşlar. arkadaşlar nereden kaynaklanıyor bakıyorlar ama sanırım sabaha kaldı iş.

firefox, ie7, chrome, opera'da sorun yok.

bu arada neden ie6 kullanırsınız :(

Kiminleri Bilgisayarcıların yönlendirmesi kimilerin tarayıcı kavramını tam benimsememesi kimileride haberdar olamamasından şu explorer sorununu tüm web siteleri çekiyordur zaten. Gerçi Explorer güncelleseler ne olur :) 2 yıl bir yeni sürüm ondada sadece program güncellemesi tasarım edasında hiç birşey yok.

Mesela kaç ay oldu CSS3 çıkalı bunu Firefox 3.0 sürümünden itibaren destekliyor ama yeni gelen IE 8 de bile bunun desteği yok gibi adamlar buna önem vermiyor tasarımcılarıda böle zora sokuyorlar. Ayar ediyorlar :) Kullanıcı napsın..

Tamam Opera düzeldi, ya da bende anlık hata olmuş olabilir, ilgi için teşekkürler..

anasayfada ilk dört haberin olduğu flash bölümün haber özeti kısmı flash değilde farenin orta tuşuyla tıklanabilir bir şey olsa daha iyi olur. böylece anasayfa değişmeden o dört haberden istediğimizi yeni bir sekmede açmış oluruz.

hala çözülmüş değil. Ben de tam bu konu hakkında bir başlık açacaktım ki yzlnız değilmişim. Hem sayfanın her yerini hepsi burad linki kaplıyor hem de yazıların bir kısmını da kapatıyor okunmasına izin vermiyor. Bir ok site de böyle reklamların üzerine mouse ile gelindiğinde kapat tuşu çıkıyor ve kapatabiliyorsunuz. Neden böyle bir uygulama yapılmadı da böyle oldu. Neyse 14 Şubat yaklaşıyor bakalım sonra ne olacak.

sorun hala DEVAM EDİYOR
ie6
niye ie6 kullanıyosunuz diyenler var.

bazı işyerlerinde admin olmadığınız zaman program ekleme çıkarma yapılamıyor. o yüzden ie6

ana sayfanın düzelmesi dileğiyle...

bugün gece o sorun çözülmüş olacak dostlar.

çözülmese bile, tarayıcı kontrol yapıp ie 6'da o reklamı göstermeyeceğiz.

lanet olsun standartları olmayan tarayıcılara :D

sabrınız için teşekkür ederiz.

selam arkadaslar iki günden beri burada boarda sey yok oldu donload sayfasi bir bilginiz varmi arkadaslar