SDN Ana Sayfadaki Foto Ders

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin sdn yöneticileri benim bir sorum olacakdi snd anasayfadaki foto ders yerine bastimmi viruz uyarisi veriyor avast antivuruz acaba dogrumu bir incelermisiniz saygilar

uyariveriyor.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de Avira var ama bir sorun algılamadı. Sayfada sorun yok yani.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam vallahi bilemiyecegim durum bende böyle gösteriyor

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bu Avast antivirüsün salaklığı. yapay zekasının olduğunun ama negatif olduğunun kanıtı.

yeni bir virüs var. sitelerin ftp'lerinden herhangi bir html sayfasına iframe kodu ekleyip, iframe'in kaynağından gelen virüsü siteye girenlerin bilgisayarlarına bulaştırıyor.

ben de web geliştirici olarak çalışıyorum ve kendi yaptığım sitelerde de bazen iframe kullanmak zorunda kalıyorum. ki büyük güzelliktir iframe bazı durumlarda.

yani veritabanındaki içeriği sitenin şeklini etkilemeden sürekli değişen bir biçimde iframe ile koyabilirsin.

neyse ben de google adworks'ü iframe içinde yerleştirdim siteye ve avast ile girenler bu uyarıyı aldı.

Avast iframe gördüğü yerde, kaynağındaki dosyayı kontrol etmeden (edemeden de olabiler :D) direkt virüs uyarısı veriyor.

bu Avast'ın salaklığıdır bence. Ücretlisini de ücretsizini de ne kullanırım ne de tavsiye ederim. UZAK DURUN!

www.filehippo.com 'dan Microsoft Securty Essential indirin daha iyi.
Gayet de başarılı. Sağdan soldan uyarılar da çıkmıyor mal mal. VUUUY VUUUY diye de ötmüyor.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bende avast! en güncel sürümü var böyle bir uyarı vermedi.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sanırım açıklamalar tatmin etmiştir seni. yazılımını güncellemeni tavsiye ediyorum

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Önceki yorumda avast! uyarı vermedi demiştim. Benim de şimdi başladı. 1 gün gecikmiş güncellemeler. Dünün güncellemesi yüklü.
attachment.php

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Avasttan uzak dur..:D