Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam sayin sdn yöneticileri benim bir sorum olacakdi snd anasayfadaki foto ders yerine bastimmi viruz uyarisi veriyor avast antivuruz acaba dogrumu bir incelermisiniz saygilar
bu Avast antivirüsün salaklığı. yapay zekasının olduğunun ama negatif olduğunun kanıtı.
yeni bir virüs var. sitelerin ftp'lerinden herhangi bir html sayfasına iframe kodu ekleyip, iframe'in kaynağından gelen virüsü siteye girenlerin bilgisayarlarına bulaştırıyor.
ben de web geliştirici olarak çalışıyorum ve kendi yaptığım sitelerde de bazen iframe kullanmak zorunda kalıyorum. ki büyük güzelliktir iframe bazı durumlarda.
yani veritabanındaki içeriği sitenin şeklini etkilemeden sürekli değişen bir biçimde iframe ile koyabilirsin.
neyse ben de google adworks'ü iframe içinde yerleştirdim siteye ve avast ile girenler bu uyarıyı aldı.
Avast iframe gördüğü yerde, kaynağındaki dosyayı kontrol etmeden (edemeden de olabiler ) direkt virüs uyarısı veriyor.
bu Avast'ın salaklığıdır bence. Ücretlisini de ücretsizini de ne kullanırım ne de tavsiye ederim. UZAK DURUN!
www.filehippo.com 'dan Microsoft Securty Essential indirin daha iyi.
Gayet de başarılı. Sağdan soldan uyarılar da çıkmıyor mal mal. VUUUY VUUUY diye de ötmüyor.