Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MENTION=155903]1907[/MENTION] dördüncü ve beşinci cüzü okumuş son cüzü çarşamba okuyacakmış,, benden yazmamı istedi haberiniz olsun.. Allah kabul etsin ..
arkadaşlar, özür dilerim. beklettim sizi. aşırı yoğunluk nedeniyle çok fazla giremiyorum maalesef. cüzlerime gelince onları okuyalı birkaç gün oldu. aldığım cüzleri not ettikten sonra sabah namazı arkasından okuyorum. SDN için aldığım 8, 9 ve 10. cüzleri okuyup bitirmiştim, ne ki haber vermekte biraz tembellik ettik galiba... hakkınızı helal edin.
şayet yeni bir hatim başlatırsanız haberim olsun. sevgili efsane özel mesajla link atar, haberdar ederse alırım bi iznillah. en az üç cüz yine yazabilirsiniz. hangi cüzler olduğunu bildirin yeter.
Rabbim hepinizden razı olsun, böyle güzel bir hayra, amele vesile olduğunuz için.
arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. Duayı ses ve görüntü olarak buraya aktarma imkanım yok maalesef. size bir itirafta bulunayımy, bu tür işlerde dünyanın en budala adamlarından biriyimdir. ancak duayı buraya yazmaktan onur duyarım. ayrıca teravih namazlarının sonunda hep dua yaptırıyorum. arzu edenlerin hatim dualarını falan yaptırıyorum. siz bitti deyince ben bu hatmin duasını teravih namazında yaptırır, akabinde buradan size duyururum. keza dua metnini de buradan sizlere arz ederim, bi iznillah. sevgiyle kalın şimdilik.
Allah razı olsun hocam, bundan iyisi mi olur? Tanımayan, bilmeyen din kardeşlerimiz sırf Allah rızası için amin diyecekler. Ölülerimize, Efendimize (S.A.V) hediye ettiğimizi duada geçirir, affımızı ve dualarımızın kabulunü de isterseniz, tamamdır. Yarın teravihte yapınız, Allah izin verirse