SDN A.Ş. Kuruldu

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Troy - SDN A.Ş. nin kurucusu, ve yönetim kurulu başkanı

Seçil -Yönetim kurulu asistanı

Berkin - Yönetim kurulu başkan yardımcısı, ayrıca bayan personel alımları söz konusu olduğunda insan kaynaklarına sıkça uğradığı kulağımıza gelen dedikodular arasında

Downsat- İşletme müdürü. Çok iyi işletir. (Özellikle yeni gelen üyeleri eee şey pardon yani personeli )

Pesimist-Şirketin insan kaynakları müdürü. Dış miratlarca elimize ulaşan bilgiye göre Downsat a " koş koş burası hatun kaynıyooo " dediği; bu taraklarda asla bezi olmayan Dovnsat ın aklını çeldiği tesbit edilmiştir.

Sedefcix-Satınalma müdürü: Ofis malzemesi azınlıkta olmak üzere , deterjan, toz bezi gibi her türlü ihtiyaç tarafından temin edilmekte.

Özlem-Muhasebe müdürü: Geçen gün topuğu kırılmıştı maaşlarımız 15 gün yattı

İda serap-Bayan personel müdürü.

Emelden- oBsCuR HoMmE Halkla ilişkiler uzmanı- Çeşitli kampanyalar başlatarak ihtiyaç sahiplerine el uzatıyor

Esssss- Psikolojik danışman: Dışarıdaki kumaları yatıştırmakla meşgul şu sıralar

İsot-Proje mühendisi: Dahiyane fikirleri arasında mevcut kuma sayısını 57486212348541 'e çıkarma fikri ilk sırada yer alıyor. Odasından pek çıkarmıyoruz zira stajyer kızlar da dahil olmak üzere kapıda tüm kumalar eylem yapıyor

tugbagaleri-A.Ş.nin yakışıklı mühendisi Bu aralar aşık Yakın zamanda düğün davetiyelerinin elimize ulaşmasını umuyoruz.

Elektro10-Kalite departman müdürü. Mod oldu.

Pajero-Abisinin yanında işe başladı.Staj yapıyor.Geleceği çok parlak

aklayarar- Şirketin çıkardığı haftalık bültenin basım ve yayınıyla ilgileniyor. Ara sıra haber toplamak için stormze yanaştığı ve bazen de stormz nın kapısında yattığı konuşulsa da biz inanmıyoruz bu dedikodulara

jengar-Troy abisine yardım ediyor. Bütün istihbaratı toplamasına rağmen Troy tarafından "daha fazla bilgi istiyorum daha fazlaaaa )Şeklindeki gazlara boyun eyiyor

Patrıck- Lojistik'ten muhasebeye terfi eden yüksek maaş teklif ettikleri için bunu yaptığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Parayla işim olmaz. Ben sizler için varım diye konuştu. Ama onun maaşı 15 gün yatmadı.

RuNaL- Makine mühendisliği diploması sahte çıkan Ajdarı işten çıkarıp yerine RuNaL aldık. Bu personel çikita muz sevmiyor, Nane yemiyor

Beyaz gölge-Angara' nın bağrından kopup gelen beyaz gölge yanında getirdiği havuç lokumu, beypazarının 80 katlı baklavası, sıkma, pişmaniye, mumbar, tatlı sucuk, hoşmerim, kapama, karadut reçeli, kül kömmesi, testi pilavı ve Ankara keçisiyle (bütün bunlar ankaranın meşhur yiyecekleriymiş ben google ın yalancısıyım ) SDN A.Ş. nin yemekhanesinde işe alındı

Güçlü Aydoğdu-Edebiyat öğretmenliğinden mezun olup SDN A.Ş. de işe başlayan güçlü gösterdiği üstün başarılarından dolayı SDNplus"pardon SDNAR-GE sorumlusu oldu. Fakat Edebiyat değil de iktisat mezunu olduğu anlaşılan güçlü diplomanın ne önemi var mühim olan SDN A.Ş inadına huniciyiz diye konuştu.

chimera-Üretim müdürü. Her toplantıda pesimist tarafından köşeye sıkıştırılıyor. pesimist gitme artık çocuğun üzerine.

tonce-Eğitim sorumlusu: Şirket olarak aldığımız eğitimlerin bize ne kattığını anlamak için sınava sokmaya kalktı

DenizhanDakılır-İşletme müdürü Dowsatın yanında çalışıyordu fakat uzun zamandır SDNA.Ş. ye uğradığı yok. Umarız Downsat işine son vermez. Vermezsin dimi downsat

Aydoğan-SDN AŞ şirketin bilgi işlemcisi

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
:) ben şirketdeki işimi sevdim, oBsCuR HoMmE arkadaşımla aynı görevi paylaşıyorum anlaşılan :D iyi davranalım birbirimize arkadaşım ona göre yoksa ayağını kaydırırım :D

aydogan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende özgeçmiş bilgilerimi yolladım, umarım bana da uygun bir iş vardır SDN Sanayi Tic. ve A.Ş'de

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
aydogan dedi ki:
bende özgeçmiş bilgilerimi yolladım, umarım bana da uygun bir iş vardır SDN Sanayi Tic. ve A.Ş'de
Var.. sen şirketin bilgi işlemcisisin :D

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kalite departman müdürü tamam ama mod ne oluyor ??? A.Ş.'lerde de mod'un ne işi var?

Düşünsenize herkesin cep telefonlarını alıp mesajlarını siliyormuşum :D

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Güzel bir çalışma olmuş harbiden. :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
arkadaşlar koşun koşun bilgi işlem hatun kaynıyo :P

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bu arada Beyaz Gölge'miz Hakan Amerika'ya firar etti :D Aç kalacağız.

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İsot-Proje mühendisi: Dahiyane fikirleri arasında mevcut kuma sayısını 57486212348541 'e çıkarma fikri ilk sırada yer alıyor. Odasından pek çıkarmıyoruz zira stajyer kızlar da dahil olmak üzere kapıda tüm kumalar eylem yapıyor
Benim projeyi hayata geçirmek için desteklerinizi bekliyorum.

Yoksa anketmi açsam :)

SeçiL süper olmuş bu konu..Teşekkürler..

spetan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun...
her türlü vergi - iş kanunu problemlerinizde yardımcı olurum..(%10)
:) iş başka forum başka :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
yönetim kurulu başkanı olmak çok sıkıcı :( suşi yemekten sıkıldım.

isot

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gel sana dürüm + ayran ısmarlıyayım troy:)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yönetim kurulu başkanı ne zaman yemek yemekten bıkıpta işlerle ilgilenirse :D baksana yemek muhabbeti almış başını gidiyor :D

Sedefcix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
seçiL dedi ki:
Sedefcix-Satınalma müdürü: Ofis malzemesi azınlıkta olmak üzere , deterjan, toz bezi gibi her türlü ihtiyaç tarafından temin edilmekte.

kiz seçil bu neee :D
baska bi gorev bulamadinmi yaffss, ecnebi bi uyecik olarak disisler bakanligi gayet yakisirdi bana :P

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
jengar-Troy abisine yardım ediyor. Bütün istihbaratı toplamasına rağmen Troy tarafından "daha fazla bilgi istiyorum daha fazlaaaa )Şeklindeki gazlara boyun eyiyor

muhaha güzeldi :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
emelden dedi ki:
:) ben şirketdeki işimi sevdim, oBsCuR HoMmE arkadaşımla aynı görevi paylaşıyorum anlaşılan :D iyi davranalım birbirimize arkadaşım ona göre yoksa ayağını kaydırırım :D

bnde sevindim Halkla İlişkiler Uzmanı olmama :)

emelden' le çok iyi kampanyalar yapıcagımıza inanıyorum! ;D

(bu arada "emelden" rütbelerimiz aynı ama mesaj sayılarımız aynı değil ;D
bu durumda senden daha yüksek konumdayım :D ama tabiki bayanlara öncelik verilir ;) :) )

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Beğenmenize çok sevindim :) arkadaşlar sermayemiz eksik.. hesabıma yapacağınız havalaleler ile halka açılıp borsada işlem görmemiz lazım.. onun için iş başvurusu yapmak için CV ile falan ugraşmayın direk havale yapın biz sizi ararız :D :D elemanlarımız daha tamamlanmadı bir kaç eksik pozisyon var :D mesela Ofis boy, çaycıı temizlik işlerine bakıcak elemanlar falan filan ...:) spetan - tuningmert sizden daha iyisini bulucaz alındınız işe. :D hayırlı olsun...:D

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
seçiL dedi ki:
Beğenmenize çok sevindim :) arkadaşlar sermayemiz eksik.. hesabıma yapacağınız havalaleler ile halka açılıp borsada işlem görmemiz lazım.. onun için iş başvurusu yapmak için CV ile falan ugraşmayın direk havale yapın biz sizi ararız :D :D elemanlarımız daha tamamlanmadı bir kaç eksik pozisyon var :D mesela Ofis boy, çaycıı temizlik işlerine bakıcak elemanlar falan filan ...:) spetan - tuningmert sizden daha iyisini bulucaz alındınız işe. :D hayırlı olsun...:D

e ben geldim bana hoşgeldin diyen yok