- Konuyu başlatan
Neden abi?Troy dedi ki:ben o yazılım üzerinden sisteme üye bile olamadım arkadaşlar.
Ben açmadım otek açtıbdco dedi ki:Bu arada otek72-talha ertunç maçındaki sorun bulundu oyunu başlatan talha ertunç(başlatan beyaz oluyor) süresiz bir turnuvada 2 tarafda süreli olmasına anlaşmadan oyunun yanlış açıldığı tespit edildi.Bu sebeple talha ertunç süreyle kazandı.Aynı hatanın Zibiş otek72 maçındada tekrar etmesiyle anlaşıldı ve zibiş tekrarı kabul etti çünkü oyun yanlış açılmıştı.Anlayışı için teşekkürler.Bu arada oyun yanlış açıldığından maç tekrar oynanacak ve oyunun süresiz açılmasına dikkat edilecek.
Not:Oyunu süresiz açmak için maç önerisi yapınca aşağıdaki puanlı yazan kısımdan işareti kaldırın sonrada yandan saatli kısmından işareti kaldırın ve süresiz oynayın.Not:Her maç takip ediliyor.Yani bu süresiz olmasını kötüye kullananlar yenik sayılacak ki daha bunu kullanan çıkmadı çıkacağınıda sanmıyorum.
o gözlemcide sen olacan demibdco dedi ki:otek-yndn rövanş maçını otek72 kazandı tebrik ediyorum otek72'yi 4. maçınıda aldı.
Sonuç olarak talha ertunç-otek72 maçı yanlış kurallarla oynandı ve 2 tarafta anlaşmadan süreli oldu maç tekrardan ve süresiz oynanacak bir gözlemcide maçı izleyecek.
Tamambdco dedi ki:Ben olursam o an ben.Olmazsam siz seçeceksiniz.
Ben kendimi öne atıyorum.bdco dedi ki:Ben olursam o an ben.Olmazsam siz seçeceksiniz.
Bendelb.bingol dedi ki:Ben kendimi öne atıyorum.bdco dedi ki:Ben olursam o an ben.Olmazsam siz seçeceksiniz.
aldın mı görüntübdco dedi ki:Olduğuma yemin ederim hatta ekran görüntüsü alıyorum her maç bu maçta aldım ayrıca tamam beklemişindir ama sebebinide yazdım sen sorun çıkarma diye adam habire beni uyarıyodu 10 dakka falan beklemediğinide gördüm abartmayalım istersen.
Not:Benle beraber o maçı lb.bingolde izliyordu.
aldım evetTalha Ertunç dedi ki:aldın mı görüntübdco dedi ki:Olduğuma yemin ederim hatta ekran görüntüsü alıyorum her maç bu maçta aldım ayrıca tamam beklemişindir ama sebebinide yazdım sen sorun çıkarma diye adam habire beni uyarıyodu 10 dakka falan beklemediğinide gördüm abartmayalım istersen.
Not:Benle beraber o maçı lb.bingolde izliyordu.