SD kart sorunu

cimbomlu_15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese öncelikle iyi günler dilerim.benim bir sd kartım var.Fakat bunu kart okuyucuya takıp pcye taktığımda bana kaspersky antivirus Worm.Win32.AutoRun.vgn uyarısını vererek kartın okunmasını engelliyor.bunu nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
virüs bulaşmış temizlemen gerekiyor

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
winrar ile belelğin içine gir orada virüsler görülecektir. Ayrıca kaspersk a sil dediğinde sorun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Kaspersky'ı pasif duruma getir
Daha sonra temizle
kolay gelsin ;)

cimbomlu_15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunda tam orada zaten kasperskyi pasif yaptığım zaman bile okumayı engelliyor.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
O zaman güvenli mod dene ;)

cimbomlu_15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hata mesajı yokda kilitlenip kalıyor acaba kart okuyucudan olabilir mi?birde bir arkadaşın pcde deneyeceğim birde...bakalım olacak mı orada?

elmalisoda

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sd kart içeriği görünmüyor. neden böyle oluyor olabilir? fotoğraf makinesinin kartı, bilgisayara takıyorum görüyor fakat içinde hiçbir şey yokmuş gibi.

bazı bilgisayarlarda klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster i seçince dosyalar görünüyor ama bazı bilgisayarlarda o da işe yaramıyor. ne yapmam lazım??? bilen var mı

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Herkese öncelikle iyi günler dilerim.benim bir sd kartım var.Fakat bunu kart okuyucuya takıp pcye taktığımda bana kaspersky antivirus Worm.Win32.AutoRun.vgn uyarısını vererek kartın okunmasını engelliyor.bunu nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler...
Eğer içinde degerli veriler yoksa bir telefona tak ve biçimlendir windows ta etkin olan virüsler telefonda etkili olmaz

sd kart içeriği görünmüyor. neden böyle oluyor olabilir? fotoğraf makinesinin kartı, bilgisayara takıyorum görüyor fakat içinde hiçbir şey yokmuş gibi.

bazı bilgisayarlarda klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster i seçince dosyalar görünüyor ama bazı bilgisayarlarda o da işe yaramıyor. ne yapmam lazım??? bilen var mı

Winrar ile gizli dosyaları görüp başka klasöre taşı sonra hafıza kartını biçimlendir fotograf makinasında

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim kartımda klasörlerin adı japonca yazılara döndü içindeki müzik ve resimler görünmüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonumun icindeki resimleri nasil bellek kartina atacam bilen varmi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletimde sd kart var 16gb ama oyunum az ve oyun sd karta gitmiyor bana yardım edermisiniz