Sd kart okuyucu sorunu:

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,bilgisayarda hem Vista 32 bit hemde Windows 7 kurulu,SD memory card okuyucusu vista altında (genel birim ) olarak görünmesine rağmen ''bu aygıt başlatılamıyor '' uyarısı veriyor. İlginç olan ise windows 7 altında hiç sorun yaşamıyorum ve SD kartı bilgisayarım altında hem görüyor hemde kullanıyorum.
Card Reader sürücüsünü tekrar yükledim ama sorun Vista altında devam ediyor.Ne yapabilirim?

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Sorunun kartta. Kartı biçimlendirmelisiniz. Öncelikle katın içindekilerin yedeğini alın ve biçimlendirin. NTFS formatınada da biçimlendirebilirsiniz. Bu birinci ihtimal.

İkinci olarak Vista'da amvo virusunu kapmış olabilirsin. Hemen buradaki küçük aracı indirerek sisteminde çalıştır ve karşına çıkan tün uyarılara evet ve tamam gibi cevaplar vererek geç. Daha sonra bir internek adresi verene kadar bekle. Sonra sistemini güncel bir virus programı ile tarat. Sorunun hallolduğunu görebilirsin. Tüm bu işlemleri sorun yaşadığın Vista'da yapmalısın. İyi çalışmalar dilerim.

AMVO KİLL

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
orjinal NİS 2009 kullanıyorum ve format atalı iki gün oldu.
Şimdi bir daha aygıt yöneticisine baktım Depolama birimleri altında ''genel birim'' yazan yerde sorun yaşıyorum,sd card memory sekmesinde sorun görünmemesine rağmen yine kullanamıyorum ve görünmüyor.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Card readerlar bildiğim kadarıyla tak kullan şeklinde çalışır olması lazım win98 ve altı haricinde

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözüldü,vista işletim sistemini yeniden başlattım,SD card'ı taktım yeni donanım bulundu sürücü yüklendi ve kulanıma hazır.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sorun çözüldü,vista işletim sistemini yeniden başlattım,SD card'ı taktım yeni donanım bulundu sürücü yüklendi ve kulanıma hazır.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
bende driver felan yükledim deyince şaşırmıştım zaten neyse sorun giderildiyse sana kolay gelsin