Screenshooter dünyanın en iyi ekran resim yakalam programı

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
iddia ediyorum bu programın üzerine yok nemi yapıyor print screen tuşuna basıyorsunuz belirlediğiniz klasöre offline resmi kaydediyor aynı anda online host'a resmi kaydediyor üstelik linki autocopy yapıyor sağ click kopyede gerek yok linke sol tık yeterli
yani kısacası printscreen tuşuna basın binlerce ekran görüntüsü alın webden tvden masa üstünden nerdeden isterseniz sadece ama sadece print screen tuşuna basmanız yeterli.ve bedava opensource kaynaklı... http://screenshooter.net/

RESMİ O KADAR HIZLI KAYDETTİĞİNDEN ARKA ARKAYA 100 KEZ BASIN BİR FİLMİ İZLERKEN MESELA REAL TİME GÖRÜNTÜ BİLE KAYDEDİP RESİMLERİ ARKA ARKAYA OYNATIN FİLM GİBİ İZLERSİNİZ DAHA İYİSİ YOK BU PROGRAMDAN

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Saolasın abi kullanışlı gibi gözüküyor :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
SENDE SAĞOL KARDEŞİM GERÇEKTEN MÜKEMMEL BEDAVA OLMASI EN BÜYük avantaj sadece print screen tuşuna basacaksınız program kaydedecek

Reaksiyon puanı
189
Arka arkaya print-screen yapmam gerektiğinde ben de kendime bir program yazmıştım aynı ışı yapan :) tabi bu biraz daha kullanışlı gibi :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
evet bu çok kullanışlı aynı anda hem klasöre hem online host'a kaydediyor çok güzel bir program.dilerseniz online 'ı kapatıp sadece klasöre kaydedebilirsiniz. eski sistem bitti print screen tuşiuna bas oradan painti aç dosyaya gel yapıştır de bu iş çok uzun screenshooter bu işe son nokta koyuyor.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben de evde kullanmak için yazmıştım bir tane. tamamen kendi ihtiyaçlarıma yönelik. ( burada bir arkadaşın programlama bölümündeki soru ile başlamıştım ) Bir ara paylaşayım onu da ;)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Tam da böyle bir program arıyordum. Eline sağlık [MENTION=63546]tehnaz[/MENTION]

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
herkesten övgüler gelmiş denemeden teşekkürler :)