Screen Mirroring devre dışı bırakıldı ? S4Mini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GhostX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
LG Led tv'ye bağlanıyordum 2 hafta önce ne oldu ise artık bağlanamıyorum tam bağlanıyor diyor sonrasında "Screen Mirroring devre dışı bırakıldı" diye uyarı veriyor kesiliyor bağlantı anlamadım gitti bilgisi olan varmı bu konuda telefon S4Mini

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
LG Led tv'ye bağlanıyordum 2 hafta önce ne oldu ise artık bağlanamıyorum tam bağlanıyor diyor sonrasında "Screen Mirroring devre dışı bırakıldı" diye uyarı veriyor kesiliyor bağlantı anlamadım gitti bilgisi olan varmı bu konuda telefon S4Mini

Sanırım ROOT'lu cihazlarda böyle bir sorun vermekteymiş. Donanımı tanımıyormuş. (Rootlu kullanıcı olduğunuz varsayılarak bu cevap verilmiştir)

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sanırım ROOT'lu cihazlarda böyle bir sorun vermekteymiş. Donanımı tanımıyormuş. (Rootlu kullanıcı olduğunuz varsayılarak bu cevap verilmiştir)

Root'u mu devredışı bırakıcaz anlamadım nasıl bir çözüm yolu bulucam önceden çalışıyordu böyle bir sorun yoktu neden olurki anlamadım ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar aynı sorun bende var cıhazım s4 mını ve orjınal urun herhangı bır rootlama vb. ıslem yapılmadı cıhazıma ama yınede tam tv ye baglanıyorum sreen mırrorıng devre dısı bırakıldı dıyor orjınal samsng s4 mını yarımcı olursanız sevınırım...