Schuster Ters Köşe!

Bu konuyu okuyanlar

emreiii

Doçent
Katılım
30 Temmuz 2008
Mesajlar
779
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
Beşiktaş’ta, son dakikada getirilen Fatih Tekke’den, Teknik Direktör Schuster’in haberi olmadığı ortaya çıktı. Transferi anlaşma sonrasında öğrenen Alman hocanın buna tepki göstererek, “Tanımadığım biri gelmemeliydi” dediği öğrenildi.



news_manset_resim_ki_Schuster004.jpg


Yeni sezon için yapılan transferlerle yönetimle uyum içerisinde olan Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in, son anda alınan Fatih Tekke’nin gelişinden transfer sonrası bilgilendirildiği ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı takımın teknik patronunun, Rubin Kazan’dan alınan tecrübeli oyuncunun transferini sonradan öğrendiği için kızgın olduğu bildirilirken, Fatih Tekke’yi tanımadığını da söylediği belirtildi. Son günlere kalan forvet transferinin gerçekleşememesi halinde bir problem yaratmayacağını daha önce yönetime ileten Schuster’in, son gün bu oyuncunun alınması üzerine yönetime sert tepki gösterdiği vurgulandı.

Alman hocanın yönetime, “Eğer alınacaksa benim tavsiye ettiğim isimlerden birinin alınması gerekirdi. Daha önce izlemediğim ve tanımadığım birinin habersiz gelmemesi gerekirdi. En azından Fatih Tekke’nin geçmiş dönemdeki maç kasetlerini izlemem lazımdı” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi. Fatih Tekke konusunda yönetimle ters düşen Bernd Schuster’in, “Artık olan olmuş” şeklinde fikrini belirtirken, ilk etapta Fatih Tekke’ye, takım arkadaşlarına yetişmesi için özel bir idman programı vereceği bildirildi.

Siyah-beyazlı yönetimin ise Alman hocaya, Fatih Tekke’nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu anlatarak Schuster’i ikna etmeye çalıştıkları öğrenildi.

Kaynak
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Basın, ah basın. Yalancı basın.
 

kkoray

Müdavim
Katılım
28 Ekim 2006
Mesajlar
1,680
Reaksiyon puanı
36
Puanları
48
saldırcaklar ya bir yerden bakıyorlar nerden saldırsak diye
 

since1453

Doçent
Katılım
12 Mayıs 2009
Mesajlar
523
Reaksiyon puanı
16
Puanları
18
Peee kaynağa bak çay demle , ligtv'de Milliyetten alıntı yapmış. Alex 10 Guti eder diye bir taraflarından haber uyduran, aynı gün de Fb yönetimi tarafından yalanlanan haberin yapımcıları yine iş başında..
 

Slokr

Müdavim
Katılım
17 Mayıs 2009
Mesajlar
2,841
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
Süprüz yapmışlar fena mı? :D
 
Üst