• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Schuster Galatasaray'da mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"G.Saray ile anlaştım"

İspanyol basınından bomba gibi bir iddia geldi !.. Bülent Korkmaz'ın geleceğinin tartışıldığı sarı kırmızılı takımın başına Bernd Schuster'in geçeceği ve sözleşmenin imzalandığı iddia edildi !..

İspanya'dan yayın yapan ve Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport.es adlı sitede yer alan haberde, Real Madrid'in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'in Galatasaray'a 1+1 yıllık imza attığı öne sürüldü !..

Galatasaray Yönetimi, Skibbe ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak Schuster'in kapısını çalmış ancak Alman hocayı ikna edememişti.

sches.jpg

SCHUSTER DOĞRULADI!
Sport.es'te Jose Luis Carazo imzasıyla yayınlanan haberde, Schuster'in ağzından bir açıklamaya da yer verildi.

Schuster'in "Bana takımı şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi'ne götürürsem sözleşmemin 1 yıl daha uzayacağını ve 2 milyon Euro ekstra prim vereceklerini söylediler.

Türkiye'den gelen bu teklifi bir an bile düşünmeden kabul ettim" dediği belirtildi.

"BARCELONA'YI YENMEK İMKANSIZ" DEMİŞTİ
Alman teknik adam Real Madrid'te çalıştığı dönemde Barcelona ile deplasmanda yapacakları karşılaşma için "Barcelona'yı deplasmanda yenmek imkansız" demiş, bunun üzerine de Real yönetimi tecrübeli teknik adamın görevine bu demeçten dolayı son vermişti.

ADNAN SEZGİN: "İTİBAR ETMEYİN"
İspanyol medyasında Schuster'in açıklamalarına dayandırılarak verilen bu haber hakkında konuşan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise "Bunlara itibar etmeyin" demekle yetindi.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla adamların tek derdi Galatasaray olmuş bugün. :D

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bizimkiler yine bulmuşlar Lucescu ve Gerets gibi birini. Merak etmeyin şampiyon yaptıktan sonra kovarlar bizde adet bu.