Schumacher: Ben daha ölmedim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Formula 1'in efsane yıldızı Michael Schumacher, ilerlemiş yaşına rağmen bu sezon şampiyonluk mücadelesi içinde olacağına inandığını belirtti.

alman600_OJPUF.jpg

Formula 1 tarihine adını altın harflerle yazdırmış isimlerin başına gelen Michael Schumacher, 3 senelik aranın ardından geçtiğimiz sezon pistlere geri dönmüş, ancak büyük hayal kırıklığı yaşamıştı.

İlerlemiş yaşına rağmen şampiyonluk şansının bulunduğunu belirten Schumacher, "Elbette bundan 10 sene önceki Michael değilim. Biyolojik yaşı maalesef geriye alamıyorsunuz. Ancak kendimi çok iyi hissediyorum. Geçtiğimiz sezon öncesi otomobil bana uygun geliştirilmemişti. Bu yüzden de sezon içinde aracı geliştirme şansımız oldukça kısıtlı kalmıştı. Ancak 2011 sezonu öncesi her şey bizim için daha parlak görünüyor, insanlar daha ölmediğimi görecek" ifadelerini kullandı.

VETTEL: SCHUMİ'YE İKİNCİLİK DİLİYORUM

Red Bull'un şampiyon pilotu Sebastian Vettel, vatandaşı Michael Schumacher'in bu sezon çok daha başarılı bir sezon geçirmesini umduğunu belirtti. Kendisi için Alman pilotun hala bir idol olduğunu belirten Vettel, "İnsanlar Schumacher'i eleştirirken bence iki kere düşünmeleri gerekir. O bir efsane ve benim idolüm olmaya devam edecek. 3 sene aranın ardından pistlere bu yaşta dönmek kolay değil. Schumi'ye bu sezon ikincilik diliyorum" şeklinde konuştu.

NTV Spor

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Mika da dönseydi, eskiler iyiydi. Yenilerde tat yok..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
eskiler başka idi tabiki :)

Ama Schumi zirvede bırakmışken dönmemeliydi bence :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
shuster diye okudum bir an :D

anlaşılan F1 yöneticileri düşen ilgiyi shumi ile geri getirmek istiyorlar.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Schumi çoktan öldün bizim için. Satmayacaktın Ferrari'yi. :D

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Madem ki öldünüz size bütün zevkleri tattıracağız.
Biz daha ölmedik :D
Cem Yılmaz