SCHQAROZOQ nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar az önce başlayan bir sorun var SCHQAROZOQ.exe ve scheduler.exe diye iki exe dosyası var bilgisyaraı kapatmaya çalışınca şimdi solandırıyor yazısı çıkıyor. Acaba virüs müdür dedim nerde olduklarına baktım pc/application data içindeler virüs totala yolladım virüs çıkmadı nod32 ile taradım virüs çıkmadı fakat bilgisayarı geri alayım gider dedim geri de alınmıyor buldugum yerde sileyim dedim silinmiyor görev yöneticisinde çalıştığı için silinmiyor orda sonlandır diyorum dedikten hemen sonra tekrar geri geliyor.
Güvenlik modda acmak için res attığım zaman da klavye çalımıyor o yukarı çıkıpta güvenli moda gelipte enter diyorum (güvenli mod girsem belki silerim diye ) o yüzden nedir bu 2 tane exe dosyası nasıl silicem

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
açıkcası görev yöneticisinden kalkmadığı için silinmiyor tuneup bi silme programı onla da denemiştim olmamıştı

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Başlangıçtan kontrol et yabancı programları iptal et res çek antivirüs taraması yap hele

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
scheduler.exe tv kayıt programlama işine yarıyor bende sendede onabenzer bir poragam olabilir işte zamanını seçiyor o saatte otomatik kayıta başlıyor... diğeri virüs olduğu kesin..

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Buradan virüs durumunu kontrol edebilirsin.
virustotal

Arkadaşlar az önce başlayan bir sorun var SCHQAROZOQ.exe ve scheduler.exe diye iki exe dosyası var bilgisyaraı kapatmaya çalışınca şimdi solandırıyor yazısı çıkıyor. Acaba virüs müdür dedim nerde olduklarına baktım pc/application data içindeler virüs totala yolladım virüs çıkmadı nod32 ile taradım virüs çıkmadı fakat bilgisayarı geri alayım gider dedim geri de alınmıyor buldugum yerde sileyim dedim silinmiyor görev yöneticisinde çalıştığı için silinmiyor orda sonlandır diyorum dedikten hemen sonra tekrar geri geliyor.
Güvenlik modda acmak için res attığım zaman da klavye çalımıyor o yukarı çıkıpta güvenli moda gelipte enter diyorum (güvenli mod girsem belki silerim diye ) o yüzden nedir bu 2 tane exe dosyası nasıl silicem

zaten onlara en başta yolladım.

scheduler.exe tv kayıt programına yarıyor demişsin tv kayıt programı ne ya ben bilgisayarda tv falan izlemem ve daha dünn geldi o