Bad Sector oluşmuş olmalı. AIDA64 programı ile S.M.A.R.T değerlerini kontrol edin.Bu hatayı aldım ve zamanla kendi halletti sorunu ve açıldı bilgisayar ama D diskim yavaşlamış gibi hissettim bunu anlayabileceğim bir program veya yapmam gereken bir ayar var mı ?
Evet, HDD bozulmuş. SSD alma zamanı gelmiş demek oluyor. Onarmanın yolu yok.Böyle sonuçlar çıktı . İnternette bir arama sonucu HD TUne Pro diye bir programı duydum önerirmisiniz kullanmamı.Ekli dosyayı görüntüle 105888
Öneririm ama AIDA64 güncel. HD Tune Pro 2017'de öldü.Böyle sonuçlar çıktı . İnternette bir arama sonucu HD TUne Pro diye bir programı duydum önerirmisiniz kullanmamı.Ekli dosyayı görüntüle 105888
Harddiski takalı 1 hafta olmadı aldığım yere garantiye göndereceğim kullanıcı hatası demezler her halde.Evet, HDD bozulmuş. SSD alma zamanı gelmiş demek oluyor. Onarmanın yolu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öneririm ama AIDA64 güncel. HD Tune Pro 2017'de öldü.
SSD almanız lazım HDD değil.Harddiski takalı 1 hafta olmadı aldığım yere garantiye göndereceğim kullanıcı hatası demezler her halde.
Bilgisayarda zaten m.2 ssd var bunu dosyaları tutmak ve düşük oyunları kurmak için kullanıyorum ssd almanız lazım derken hızdan başka bir nedeniniz varsa söyleyebilir misiniz.SSD almanız lazım HDD değil.
Şifreleme teknolojileri vs. de var tek hız değil çünkü. Ayrıca hiç hız kaybı yaşamazsınız.Bilgisayarda zaten m.2 ssd var bunu dosyaları tutmak ve düşük oyunları kurmak için kullanıyorum ssd almanız lazım derken hızdan başka bir nedeniniz varsa söyleyebilir misiniz.
Birde HDD gibi böyle bozulmuyor kolay kolay.Bilgisayarda zaten m.2 ssd var bunu dosyaları tutmak ve düşük oyunları kurmak için kullanıyorum ssd almanız lazım derken hızdan başka bir nedeniniz varsa söyleyebilir misiniz.