SBH70 Kulaklık - Z5c

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamın aleykum, Arkadaşlar şimdiden herkese teşekkür ederim. Sbh70 bluetooth kulaklık aldım, radyoya giriyorum radyo çalmıyor desteklemiyor sanırım ya da ben mi beceremedim. Arıca skype da bluetooth desteği yok sanırım arama yapınca kulaklık yokmus gibi sesi telefondan alıp veriyor. Benim asıl sorum aç/kapa butonuna basılı tutunca sesli komutla arama yapma özelliği var. Basın vr talimatları izleyin diyor basıyorum ekran siyah olup başlatılıyor diyor, kulaklıktanda lütfen bekleyin diyor baya bir bekledim bir ilerleme yok. Z3 compact vardı onda olmadı. 5 gün oluyor z5 compact aldım. Aynı şekil bundada oluyor. Acaba türkçe dil desteğimi yok ?
Ekli dosyayı görüntüle 14655

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 14659

Reaksiyon puanı
16,128
radyo için anten gerekli bluetooth kulaklıkla radyo çalışmaz normal.

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ona tamamda başlatıyordan sonra neden ilerlemiyor bilgisi olan var mı ?

Reaksiyon puanı
16,128
kablolu kulaklık olmadan radyo açılmaz ondan bluetooth ile çalışmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

radyo dinleyenler gördüysen onların bluetooth kulaklığında fm radyo var.

smhuygun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta bende de var aynı kulaklık. z3c telefonum. dediğin gibi başlatılıyor diyor ama bi cacık yok. pazartesi sonyi arayıp onlardan öğrenmeyi düşünüyorum internette konuyla ilgili pek bişey yok malesef.

Reaksiyon puanı
16,128
radyonun çalışması için antene ihtiyacı var bluetooth kulaklıkla radyonun çalışmaması bundan ama onun donanım bulunamadı radyo kullanlamaz demesi gerekir ki bunu demiyorsa telefonun çok iyi niyetli bir çocuk gibi davranıyor...