Sayaç sifirlama

boybey02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a benim ace 2 telefon var bunu rootladim şimdi stock rom attıktan sonra root kalkıyor o zaman sayaç sifirlanirmi sıfırlanmazsa nasıl sifirlarim android 4.1.2 şimdi yapmayacam telefonu satacagimda garantisi ile verecem o yüzden Teşekkürler

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sayacı gerçekten sıfırlamak için.

Root + 4.1.2 surumunde.

Triangle away diye bir yazilim var. Sayacı sifirliyor.

Ayrıca hatırladığım kadariyla dediğinizi ben de hatırlar gibiyim rootluyken stok rom bir daha flaslaninca da gidiyordu root kalıntıları.

Cihazı download moda alırsanız orada yazilar olacak 0 yazıyorsa Rootsuz görünüyordur 1 ise cihaz özelleştirilmiş. Root görünüyor demektir.

boybey02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer 0 yazarsa garanti devrede sayılır o zaman

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
4.1.2 de Knox var mı ki ? Ben yok diye biliyorum. Knox sayacı değilse diğer şeylere bakmazlar direk ver servise.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION]

Hocam Knox bu cihazda yok ama root da download modda görünüyor.

Triangle away'ı kullanarak da root geçmişini siliyoruz. Sistem dosyalarına eriştiğinden dolayı da root istiyor haliyle.

Ama Ace 2 ana konularında genel olarak Triangle Away'a ihtiyaç olmadığını Odinle stok romu bir daha flaşlayınca root kalıntılarının gittiğinden bahsediliyordu.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@Lazzz

Hocam Knox bu cihazda yok ama root da download modda görünüyor.

Triangle away'ı kullanarak da root geçmişini siliyoruz. Sistem dosyalarına eriştiğinden dolayı da root istiyor haliyle.

Ama Ace 2 ana konularında genel olarak Triangle Away'a ihtiyaç olmadığını Odinle stok romu bir daha flaşlayınca root kalıntılarının gittiğinden bahsediliyordu.
Download modda knox olayı var mıydı o cihazda? unutmuşum.