Satılık Xbox 360 Gears of war Edition Jtag + Firmware+ 250 Gb. Hdd + Guitar H. Bateri

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşlar.
Kendi kullandığım xbox360 slim makinamı çok sık kullanmadığım için satmak istiyorum . Konsol 320 Gb. Hdd ile geliyor . Yanında çift kol ve 250 Gb taşınabilir Hdd var. Kulaklık + HDMI kablo tüm kutu içeriği ile birlikte gönderilecektir. Konsolu geçen yıl almıştım . Jtag ve firmware bulunmaktadır. İsteyen Dvd den isteyen HDD den oynar. İçerisinde yaklaşıl normal + live olarak 100 e yakın oyun var. Oyunların pek çoğunun DLC leri eksiksiz olarak yüklüdür. Guitar hero rock band baterisi ve iki adet guitar hero oyunu ( orjinal ) konsolun yanında vereceğim . Konsolu görmek isteyen arkadaşlara skype dan veya yüzyüze yardımcı olabilirim. Bursa da oturuyorum .Fiyat olarak 850 TL düşünüyorum. Pazarlık payı vardır. Alacak arkadaşa hayırlı olsun .

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hocam 850 tl biraz pahalı gibi geldi umarım istediğin fiyata satabilirsin

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Fiyat çok iyi, hayırlı satışlar hocam.

Hocam 850 tl biraz pahalı gibi geldi umarım istediğin fiyata satabilirsin

Ürünlerin piyasa fiyatlarını bilmiyorsanız lütfen ilanı baltalamayın.

Xbox 360 GOW EDITION 320 GB + 250 GB HDD, JTAG + GH Baterisi + 2. Kol + Orjinal oyunlar ve diğer içeriklere göre çok iyi bir fiyat.

Sizin bu kadar bütçeniz yoksa Slim 4 GB'lik ekstraları olmayan bir model düşünebilirsiniz..

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Motorola Xoom 32GB 3G + Wifi 10" tablet ile takas düşünürsen konuşalım. tablet temiz.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşıma soruyum alcaktı heralde 720 mi 360 mı emin değilim

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Fiyat çok iyi, hayırlı satışlar hocam.

Ürünlerin piyasa fiyatlarını bilmiyorsanız lütfen ilanı baltalamayın.

Xbox 360 GOW EDITION 320 GB + 250 GB HDD, JTAG + GH Baterisi + 2. Kol + Orjinal oyunlar ve diğer içeriklere göre çok iyi bir fiyat.

Sizin bu kadar bütçeniz yoksa Slim 4 GB'lik ekstraları olmayan bir model düşünebilirsiniz..

Hocam piyasayı biliyorum baltalamak gibi bir amacım yoktu.Sadece bu sıralar xbox almayı Planladığım için biraz sahibinden.com da araştırdim 895 tl ye sıfır xbox 360 250 gb slim+Kinect+jtagli+40 tane oyunlu buldugum için bana göre çok dedim

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar makina kendi makinam hatta 5 dakika önce içine " remember me " yükledim. Bugün oynamak için . Benim düşündüğüm fiyat bu. Ama ciddi alıcı arkadaşlarda tabii ki pazarlık yapabilirim. Fakat takas düşünmüyorum . İsteyen olursa herhangi bir açık arttırma sitesinde taksitli ilan açabilirim.
" Hayalli " arkadaşım güzel fiyattan bulmuşsun. Umarım kazasız belasız kullanırsın .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayrıca ürün yaklaşık 1 yıllık . Aldığım yerden garantisi vardı . sanırım dolmadı emin değilim. Ürünü Jtag yapıp satıyorlardı. O yüzden 1 yıl sadece bu kişilerde tamir edilmek üzere garanti vermişlerdi.

İsteyen arkadaşlara konsolun resimlerini ve videosunu çekebilirim. Makina ilk günkü kadar temiz ve çok bilinçli bir şekilde kullanıldı. Tüm RHG kernel ve dashboard güncelleri tarafımdan yapıldı. Uzun zamandır xbox kullanıyorum . Bu makinayı Gears of war kaplaması ve 320 GB HDD si için almıştım . Şu an pek vakit ayıramadığım için satmak istiyorum .

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kusuru bakma eğer ilanını baltaladıgımı düşünüyorsan.Umarım istediğin fiyata satabilirsin.Hayırlı satışlar:)

Bu arada daha almadım xbox'ı sadece almadan önce bi piyasa yoklaması yaptım :)

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabii Arkadaşım fiyat araştıracaksın en uygununu alacaksın. Hiç birimiz baba parası yemiyoruz. Para kolay kazanılmıyor. Umarım istediğin fiyattan iyi bir makina bulursun .

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ürün satılmıştır . Konuyu kapatırsanız çok sevinirim . Çok teşekkür ederim .