Satılık playstation 1 + kablolar + oyun kolu + futbol oyunu

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
p7yqh.jpg

nerdeeeeeen

p7yqz.jpg

nereye hüzün kapladı içimi ilk ps1i babam aldığında o mutluluğumu tarif edemem :(

bende nasip olursa oğluma artık ps4mü alırım 5mi bilemem ama işte ozaman 2 kat daha hüzünlenirim !! (onun yüzündeki gülümseme beni çoçukluğuma götürür

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=280958]burakraul[/MENTION] ödeme seçenekleri neler?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=272730]Kadir Sekme[/MENTION] ayda 10 tl 5 ay taksit diyormuş arkadaş [MENTION=280958]burakraul[/MENTION] oldumu şimdi bu yaptığın gözümden akan 2 damla yaşın sebebisin haberin olsun bence satma kardeşim

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Cihazın üstündeki sticker neyin nesi? Orjinal olsa düşünmeden alırdım :hammer: yazıktır yapmayın

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Orjinal sticker değil mi o :D

Sticker orjinal sakızdan çıkan sticker :D:D normal PSone da öyle bir şey yok tabiki ;) bu arada benim için PSone değil de PS çok daha değerlidir. O kenarları köşeli olanı. PSone da yanında LCD ekran opsiyonu olan olsa şimdi neler vermezdim :D

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sticker orjinal sakızdan çıkan sticker :D:D normal PSone da öyle bir şey yok tabiki ;) bu arada benim için PSone değil de PS çok daha değerlidir. O kenarları köşeli olanı. PSone da yanında LCD ekran opsiyonu olan olsa şimdi neler vermezdim :D

Ya bende nostalji olsun hemde çok ilerde anı hatıra olsun diye almak istedim ama arkadaşın sattığı ürün orjinal değil an azından kol snopy nin.

Herşeyi dört dörtlük olsa kutusu vs olsa 250 verebilirdim.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Şu anda bende var play station 1 herşeyi orjinal ama satmam, play station 25 falan çıkarsa benim ki antika olur. :D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ya bende nostalji olsun hemde çok ilerde anı hatıra olsun diye almak istedim ama arkadaşın sattığı ürün orjinal değil an azından kol snopy nin.

Herşeyi dört dörtlük olsa kutusu vs olsa 250 verebilirdim.

Hadi sapıklı yapıyım, mint in box (ürün alınıp kutusu açılmaz, güvenlik bandrolü dahi yırtılmaz) bir PS'e şuan ebay'de 10bin $ verirler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu anda bende var play station 1 herşeyi orjinal ama satmam, play station 25 falan çıkarsa benim ki antika olur. :D

Şu an da antika dostum :D

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
p7yqh.jpg

nerdeeeeeen

p7yqz.jpg

nereye hüzün kapladı içimi ilk ps1i babam aldığında o mutluluğumu tarif edemem :(

bende nasip olursa oğluma artık ps4mü alırım 5mi bilemem ama işte ozaman 2 kat daha hüzünlenirim !! (onun yüzündeki gülümseme beni çoçukluğuma götürür
sen en iyisi xbox devam et