Satilik nettop ariyorum.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaslar, asagi yukari hepiniz nettop un ne oldugunu biliyorsunuzduz, genede kisaca yazayim. pc ekranlarinin veya buyuk ekran televisyonlarin arkasina yapistirilan atom islemcili kucuk kasa pc ler.

bana bunlardan 3-4 tane lazim farkli farkli model olabilir. Turkiyede bunlari veya bu tur urunleri satan online magazalar varmidir ? (birde bunlar ile kullanmak icin dokunmatik ekran bakiyorum. )

saygilar.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
ben geçen gün kullandım süper birşey, bir dişçi kliniğineharici monitör kurmaya gitmiştim orda görmüştüm, bi daha gidersem sorarım nereden aldıklarını :D

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Myefsane verdiginiz linkler tesekkur ederim, linkleri inceledim. cimri.com daki urun su an stoklarda yok , fiyatida belirtilmemis.
Casper da uygun bir iki tane urun var(Casper Mini PC NMP-N230-1E00S-W) modeli gayet iyi wireless network dahil edilmis.

biraz once casper i telefonla aradim bu urunlerin yaninda dokunmatik ekran almak istedigimi soyledim bizde dokunmatik ekran yok dediler :huh: su anda bu kutu ile kullanacagim dokunmatik ekran bakiyorum. 15" boyutlarinda.

kristalbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam dostlar bende bu cihazdan arıyorum tamamen lcd bağlı olarak medya oynatıcısı olarak kullanmak amacım fakat bunun yanında elktrik tasarrufu olacağından download film indirme amaçlı ve lcd den internet falan önceleri hd destekli medya alayım dedim fiyatlara baktın harddisksiz popcorn-dark ve wd life fiyatları 400-450 arası okadar para verip o çin mallarını alana kadar dedim bu cihazdan alayım fakat pek seçenek yok maalesef burda casper var ebaydan baktım acer revo r3600 diye bi cihaz var yalnız bunlar acaba 1080p desteklermi web sayfasında desteklediği yazıyor ama bizzat test etmeden almak istemem eğer deneyen varsa görüşlerini bizimle paylaşırmı teşekkurler

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Nettop yeni bir teknoloji mi ??

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
carrefoursa da bugun gördüm 599 milyona istersen bak oraya

---------- saat 11:09 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:02 eklenmişti ----------

resmi atarım sana

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
dsc00649y.jpg

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
asus'un da vardı böyle mini kasası diye hatırlıyorum..mediamarkt'dan hatırlıyorum.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim aradigim boyle kucuk kasa, ve dokunmatik bilgisayar, ayni zamanda all in one dokunmatik bilgisayarda bakmaya basladim,
online bilgisayar satan websitesi adresi yazabilirmisiniz.
vatan, teknosa, arcelik , vestel, casper, cimri, gitti gidiyor, bunlari biliyorum, bunlarin disinda satan varmi ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Myefsane verdiginiz linkler tesekkur ederim, linkleri inceledim. cimri.com daki urun su an stoklarda yok , fiyatida belirtilmemis.
Casper da uygun bir iki tane urun var(Casper Mini PC NMP-N230-1E00S-W) modeli gayet iyi wireless network dahil edilmis.

biraz once casper i telefonla aradim bu urunlerin yaninda dokunmatik ekran almak istedigimi soyledim bizde dokunmatik ekran yok dediler :huh: su anda bu kutu ile kullanacagim dokunmatik ekran bakiyorum. 15" boyutlarinda.

HP de var dokunmatik.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hp nin su urununu buldum. HP TouchSmart TX255oET ,,
simdi asus Eee PC T101H urununu ariyorum,
Bunlari aramamin sebebi bir tanidigim paraya kiyip dokunmatik ekranli internetcafe acip isletmek istiyor, bilgisayarlarin alinmasi isi icin beni gorevlendirdi. ayrica kendim icinde tablet pc bakiyorum :laugh: