Satılık Laptop

eraydeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ttnetten alındı. Nakit ihtiyacım olduğundan 1 ay önce aldığım Toshiba Laptopu satıyorum.

Özellikler:
Model L50-B-i5
İşletim Sistemi Windows 8.1 64 bit Single (EM)
İşlemci Core i5-4210U
Çözünürlük 1.366 x 768
Ekran Boyutu 15.6 inç HD 200 CSV LD-Flat
Dahili Hafıza 4 GB DDR3L (1600MHz)
HDD 500GB (5400rpm) SATA
Kamera HD web kamera
Ağırlık 2.2 kg.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=448072]eraydeviren[/MENTION] kardeş şuraya ürününüzü koyarken lütfen gittigidiyor vb sitelerden satışa başlatıp o şekilde koyun.Böylelikle karşılıklı güven de yerine gelmiş olur.Alıcılara söylemek istediğim bir şey var daha bir hafta önce başıma satıştan dolayı bir şey geldi aynı şey sizinde başınıza gelmesin alışveriş sitesinden link konulmayan konulara hiç tenezzül etmeyin.Durup dururken başınız ağrımasın.Ha elden derse -ki belirtmemiş- o zaman en sağlamı şeyi yaparsınız.

eraydeviren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@eraydeviren kardeş şuraya ürününüzü koyarken lütfen gittigidiyor vb sitelerden satışa başlatıp o şekilde koyun.Böylelikle karşılıklı güven de yerine gelmiş olur.Alıcılara söylemek istediğim bir şey var daha bir hafta önce başıma satıştan dolayı bir şey geldi aynı şey sizinde başınıza gelmesin alışveriş sitesinden link konulmayan konulara hiç tenezzül etmeyin.Durup dururken başınız ağrımasın.Ha elden derse -ki belirtmemiş- o zaman en sağlamı şeyi yaparsınız.
Anladım. Sahibinden.com a ilan vereceğim. Mobilde olduğumdan ilgilenemedim. İlkin buraya yazmak istedim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fiyatı ne kadar hocam
Bana özelden bir fiyat teklif ederseniz daha iyi olur ya :)