olympuskiller
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
[video=youtube;aiAghILwwlA]http://www.youtube.com/watch?v=aiAghILwwlA[/video]
İphone 5s ütünde tel tanımam
Herkes cep telefonda anlamaz bide kulanmay ıyı bilmeli
Benım tel iphone 5s kulanıyorum çok memnunum telefonumda
Android mimarı sağlam mimar değil
Adamda para var ama akıl yok[video=youtube;aiAghILwwlA]http://www.youtube.com/watch?v=aiAghILwwlA[/video]
Adamda para var ama akıl yok
Bir telefon 5 tane telefon görevi yapabilir
Adamda para var ama akıl yok
Bir telefon 5 tane telefon görevi yapabilir
Hayırlı olsun. 3 GB RAM'li 32 GB'lık hafızalı olan G3'ü öneririm kaptan. Note 3 alma bence.1650 tl ye nakit satışını yaptımmeraklı arkadaşlara duyrulur
![]()
Eyvallah ta dediğim gibi g3 bana fazlaHayırlı olsun. 3 GB RAM'li 32 GB'lık hafızalı olan G3'ü öneririm kaptan. Note 3 alma bence.
G3
Snapdragon
2K ekran
İnce çerçeveler
Yeni özellikler barındırması
Daha yeni
Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yok
Note 3
Exynos
Full HD mi yoksa HD mi aklıma gelmedi ama 2K ekran değil
Kalın çerçeveler
Eski özellikler
Note 4 çıkıyor
Şebeke üzerinden görüntülü konuşma var
Pil konusunda fikrim yok ama galiba Note 3 daha iyi. Note 3'ün pil ve şebeke üzerinden görüntülü konuşmadan başka artısı yok G3'e. Pili de çift bataryayla çözersiniz. Görüntülü konuşmayı da internet üzerinden çeşitli uygulamalarla yaparsınız. 2 GB RAM'li olan G3'e sakın bulaşmayın.
Eyvallah ta dediğim gibi g3 bana fazlag2 tarzı telefonlar yeter bana ya en iyisini gerektiren durum yok bence
Önerin için sağolasın
2gb ramlı g3 neden bulaşmayalım merak ettim bir sorunu ve ya sıkıntısı mı oluyor ?
küçük ekran beni boğuyor gibi hissetmeye başladım son zamanlarda, büyük ekranlar daha iyi geliyor nedense2K ekranla 2 GB RAM baş edemez. İleride sorunlar çıkar. Note 3 düşündüğün için G3'ü söyledim kaptan. G2 kullanıyorum ve memnunum. Fikrini değiştiripte küçük istersen Z1 Compact daha iyi G2'den.
Eyvallah ta dediğim gibi g3 bana fazlag2 tarzı telefonlar yeter bana ya en iyisini gerektiren durum yok bence
Önerin için sağolasın
2gb ramlı g3 neden bulaşmayalım merak ettim bir sorunu ve ya sıkıntısı mı oluyor ?
RAM, arkaplanda çalışan uygulamaları kapsadığından dolayı ekranla ilgisi olmadığını düşünüyordum fakat bazı yorumlar yüzünden kafamda böyle bir algı oluştu. Ama bence G3'ün 2 GB RAM'lisi ileride problem çıkarır.Merhaba,
Nexus hariç lgnin telefonlarına bulaşmanı önermiyorum, güncelleme desteği berbat.
Her şeyi geçtim ben bu işlerden hiç anlamıyor olsaydım G2 yi şu anda ısınma sorunu, stock romunda ara sıra takılmalar, kulaklık cızırdaması gibi sorunlarla kullanıyor olucaktım. Eğer rom falan atabilirsen g2 almak mantıklı o fiyata s800 işlemcili bir nexus 5 var bide g2.
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] 2GB ramın 2K ekrana yetmeyeceğini söylemişte ramla ekranın uzaktan yakından alakası yok
Artık android cihazlar 3gb ram'a geçtiler yani 2gb ram yetersiz olucaktır diye düşünüyorum.
Sony'e bulaşmanı öneririm yada htc veya lumia![]()