Önsöz: Bu köye tam olarak 170 tl den fazla para yatırmışlığım vardır,fakat bazıları önemli yükseltmeler değilde oyundan sıkılıp kolay yoldan yükseltme yapmak içindi.İlk defa satış yapacağım ve fiyatı tam olarak belirleyemedim.Fiyata birlikte karar verelim
UYARI: Satın almak isteyen arkadaşlara; Satın alma işlemi gerçekleştikten sonra oyun içi satın alma işlemi yapamazsınız.bunun nedeni size gmail imi veremeyecek olmam.eğer bunun bir çözümü varsa tabii ki yaparız.Köyün görünüşü şu şekildedir:
Askerlerimin seviyeleeri şu şekildedir:
İzbe Kışlamın askerleri şu şekilde:
Başarılarım şu şekildedir:
Ödülü yüksek başarılar gerçekleşmemiştir:
Bir görüntü daha:
Gördüğünüz üzere hesabımda tam 268 taş vardır.Yine gördüğünüz üzere 4 inşaatçı vardır. Yüksek fiyatlı yükseltmelerin hepsi bitmiştir sadece duvarlar ve tesalar kalmıştır birkaç tane de tuzak kalmıştır. bu hesabın 100 tl den aşağı olmayacağı kanısındayım fakat ne fiyata satarım bilmiyorum alacak ollanda,almayacak olanda fiyat belirtebilir mi?(çok acemi oldu )
- - - Mesaj Güncellendi - - -
haydaaa resimler çıkmamış
UYARI: Satın almak isteyen arkadaşlara; Satın alma işlemi gerçekleştikten sonra oyun içi satın alma işlemi yapamazsınız.bunun nedeni size gmail imi veremeyecek olmam.eğer bunun bir çözümü varsa tabii ki yaparız.Köyün görünüşü şu şekildedir:
Askerlerimin seviyeleeri şu şekildedir:
İzbe Kışlamın askerleri şu şekilde:
Başarılarım şu şekildedir:
Ödülü yüksek başarılar gerçekleşmemiştir:
Bir görüntü daha:
Gördüğünüz üzere hesabımda tam 268 taş vardır.Yine gördüğünüz üzere 4 inşaatçı vardır. Yüksek fiyatlı yükseltmelerin hepsi bitmiştir sadece duvarlar ve tesalar kalmıştır birkaç tane de tuzak kalmıştır. bu hesabın 100 tl den aşağı olmayacağı kanısındayım fakat ne fiyata satarım bilmiyorum alacak ollanda,almayacak olanda fiyat belirtebilir mi?(çok acemi oldu )
- - - Mesaj Güncellendi - - -
haydaaa resimler çıkmamış