Satanizm ve New Age

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
konuyu acan arkadasi yahudiler toparladi goturdu herhalde :P
kotu oldu biraz ya . yahudiler illimunaticiler satanistler hepsi isbirligi yapip susmasi icin tehdit mi ettiler adami ne :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kına yak biyerine :)
ne alaka ya konuyu acan yarisci nickli uyeyle bi sorunumuz yoktu. son entrydeki blogcunun yazdiklari bu kez digerlerinden daha fazla ucuk bi bakisi acisi vardi onu ifade ettik bi sekilde . belki ona alinmistir da adam bi itiraz eder once demi yani :D
neyse allah yolunu acik etsin , allah oburtarafta gittigi forumda mekanini mod eylesin diyelim ,yapicak bisey yok :P
yahudiler kendi forumlarinda rehin tutuyo iskenceler yapiyolardir simdi :D
gerci belli olmaz belki diger tarafta olanlar kacirmistir yani bu new ageciler, yeni dunyacilar ,satanistler, illimunaticiler ,hacilar ,cinci hocalar, yahudiler , papazlar ,nasa ,fbi .cia . mossad .... say say bitmez hepsi kacirmis olabilir :P bilmek zor :P

xberkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blogu yazan adam esaslı adam he. onu demeden gecmeyim . ayrıca incicidir kendieri:)

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
umarım bu cevap için üye olmadın buraya ?!

xberkcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
genelde ekşiye giydirir diye biliyorum ayriyaten giydirmediği de kimse yok ki

metodiew3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sırf ''bakın ben sanal alemde bu korktuğunuz adamlara tehditler savuruyorum hepsini döverim korkusuzum ben mükemmelim ya hahahah'' modundaki insanlar yorum atmış.<br>Micheal denen arkadaş sonuçta bir peygamber değil ve yazdığı her şey doğru olucak diye birşey yok.Adam sadece kendi görüşlerini anlatıyor.İlluminati satanizm gibi başlıklı yazılarını okuduğunuzda verdiği videolar ve resimlerin hepsininde birer tesadüf veya uydurmaca olmadığını anlarsınız.<br>Önceki sayfada bir arkadaşın verdiği gibi gözler ve benzer semboller aklınıza gelebilecek her alanda kullanılmış bu semboller sizin düşündüğünüz gibi 'ulan göz işaretleriyle beni satanistmi yapcaklar'' değil biz her yerdeyiz mesajları tabi anlayana.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sırf ''bakın ben sanal alemde bu korktuğunuz adamlara tehditler savuruyorum hepsini döverim korkusuzum ben mükemmelim ya hahahah'' modundaki insanlar yorum atmış.<br>Micheal denen arkadaş sonuçta bir peygamber değil ve yazdığı her şey doğru olucak diye birşey yok.Adam sadece kendi görüşlerini anlatıyor.İlluminati satanizm gibi başlıklı yazılarını okuduğunuzda verdiği videolar ve resimlerin hepsininde birer tesadüf veya uydurmaca olmadığını anlarsınız.<br>Önceki sayfada bir arkadaşın verdiği gibi gözler ve benzer semboller aklınıza gelebilecek her alanda kullanılmış bu semboller sizin düşündüğünüz gibi 'ulan göz işaretleriyle beni satanistmi yapcaklar'' değil biz her yerdeyiz mesajları tabi anlayana.

noktayı koymuşsun. konu kapatılsın :)

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ne alaka ya konuyu acan yarisci nickli uyeyle bi sorunumuz yoktu. son entrydeki blogcunun yazdiklari bu kez digerlerinden daha fazla ucuk bi bakisi acisi vardi onu ifade ettik bi sekilde . belki ona alinmistir da adam bi itiraz eder once demi yani :D
neyse allah yolunu acik etsin , allah oburtarafta gittigi forumda mekanini mod eylesin diyelim ,yapicak bisey yok :P
yahudiler kendi forumlarinda rehin tutuyo iskenceler yapiyolardir simdi :D
gerci belli olmaz belki diger tarafta olanlar kacirmistir yani bu new ageciler, yeni dunyacilar ,satanistler, illimunaticiler ,hacilar ,cinci hocalar, yahudiler , papazlar ,nasa ,fbi .cia . mossad .... say say bitmez hepsi kacirmis olabilir :P bilmek zor :P

ya ne sacmalıyon hacım sen ? cidden yaşını merak ettim şimdi ne alaka kaçırmakla? almışsın boşa vitesi sallıyosun biseyler

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İlgili bir haber olduğu için paylaşıyorum.

Tapınak Şövalyeleri'ne suç duyurusu!

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Tapınak Şövalyeleri hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurunda bulundu.

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, tanınmış fanatik Hıristiyan askeri tarikatlarından olan ve derin bir yapılanmaya sahip "Tapınak Şövalyeleri" hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Çevik yaptığı suç duyurusunda, Norveç'te yaptığı saldırılarla 70'e yakın kişiyi katleden, Türkiye'yi ve Müslümanları hedef alan, Türkiye'de katliamlar için bir nevi işaret fişeği çakan ve düğmeye basan Anders Behring Breivik'in Tapınak Şövalyesi olduğunu belirtti.

Çevik, bu Tapınak Şövalyelerinin Siyonizm, Mason Locaları, Kabbala ve Sabataistlerle ilişkileri olduğu Ergenekon'a selam gönderdiğini iddia etti.

Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik, Kabbalacı seri katilin Türkiye'ye de gelerek incelemelerde bulunduğu göz önüne alınarak, ülkemizde de yapılması neredeyse kesin gibi görünen seri katliamların önlenmesi için Türkiye'deki Kabbalacı Tapınak Şövalyelerinin tesbit edilerek önlem alınması gerektiğini kaydetti.

kaynak ve devamı

Gelenler 35.bölüm ilgili video

[video=youtube;G6JECBwYI4I]http://www.youtube.com/watch?v=G6JECBwYI4I[/video]

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu konuyu görünce belki alakasız olacak ama Eminem - Lady Gaga diyaloğu geliyor aklıma burada ilk sayfalarda biri paylaşmıştı. O günden beri Gaga'yı nerde görsem bir irkiliyorum nedense.:)

Fırsat buldukça takip ediyorum konuyu...

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ha bu arada Lady Gaga demişken , @prisoner 'in de bahsettiği Mtv ödüllerindeki o olayı ve Lady Gaganın kliplerini yine ayrıca bir ara paylaştığım "etten kıyafeti" biliyorken;bu garip unsurları barındıran yine böyle yüzlerce örnek varken; şarkıcıların medyayla beraber bu işler için kullanıldığı çok açık olarak ortadadır. Bunun örneklerini yerli ve yabancı medyada rahatlıkla görebilirsiniz.

tremere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bu adamı bilirim inciden :D
şaka maka iyi ünlü oldu adam deşifrehaber'e çıkacakmış.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu illimunati olayi dogruysa soyle bisey de var. nazar boncugu! :P
dikkatli bakarsaniz nazar boncugunda da goz var.
yani nazar boncugu kullanan (goz sembolunun bizi kotuluk kotu ruhlar ve seytani ruhlardan dugalardan koruyacagina inanan ) bir millet/topluluk olarak. topluca mason mu oluyoruz simdi ? yada illimunatiye mi tapiyoruz ? diye de sorarsak ilginc sonuclar cikiyo :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Nazar boncuğu ve muska zaten İslâm'da yeri olmayan inanışlardır.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21

Evet nazar vardır ancak nazar boncuğu batıldır. Ancak dikkat çekerek belki gözden gelen o kötü ışın , şer adı her ne ise onu engelleyebilir. Yani bir tahta parçası , ot , bir tutam pamuk v.b. maddelerden hiçbir farkı yoktur.

Ve dostlar insan sadece et ve kemikten ibaret değildir. Ruh ve daha bilmediğimiz kim bilir daha neler var...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sanirim mavi boncuk gokturklerle filan alakali goktanrinin gozu gibi bisey olarak :P ayrica nazar boncugunun goz olmasi aslinda koruyucu olmasini saglayan sey bazi kelebekler kuslar da goz sembolunu dikkati dagitmak icin tasiyolar. mesela balik turlerinden bazilarinda kuyrugunda goz sembolu vardi.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
nazar boncugu kendini koruyamiyor ki bizi nasıl korusun :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
İllimunati'nin açılımı nedir?; yeni dünya düzeninini kurmaya çalışan GİZLİ bi örgütlenme.

Çoğu filmde de işlenen konulardan biride şudur. Halk üzerinde korku salma. Olmayan şeyleri varmış gibi gösterip milletin üzerinde korku izi bırakmak.

Pkk'nın da medya üzerindeki etkisi budur.

Yani, siz gidip pkk'dan 50 askeri şehit etti, astı,kesti diye bahsederseniz millete, böyle haberler yaparsanız, onların istediğini yani millet üzerinde korku salmasına yardımcı olursunuz.

İllimunatininde bu kadar popüler olmasının nedeni budur. Saçma sapan, sözde onları temsil eden aptalca bi üçgen ve içindeki göz.

Neymiş efendim, bu onların simgesiymiş, çok gizli anlamları varmış.. .

Şu gereksizlerin haberlerini yaparak onlara destek olmayın.

Her tek göz gördüğünüzde de onların adını anmayın. Dalga geçerken, sizde propagandasını "bilmedende olsa" yapmayın!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Ha bu arada Lady Gaga demişken , @prisoner 'in de bahsettiği Mtv ödüllerindeki o olayı ve Lady Gaganın kliplerini yine ayrıca bir ara paylaştığım "etten kıyafeti" biliyorken;bu garip unsurları barındıran yine böyle yüzlerce örnek varken; şarkıcıların medyayla beraber bu işler için kullanıldığı çok açık olarak ortadadır. Bunun örneklerini yerli ve yabancı medyada rahatlıkla görebilirsiniz.

yeni farkettim :) hocam zaten onlarin bazilarini iyi bir yere getiriyorlar sonra ondan bir kac sey istiyorlar eğer ki onlardan karsılık bulamazsan seni harciyorlar :) vs vs

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
İllimunati'nin açılımı nedir?; yeni dünya düzeninini kurmaya çalışan GİZLİ bi örgütlenme.

Çoğu filmde de işlenen konulardan biride şudur. Halk üzerinde korku salma. Olmayan şeyleri varmış gibi gösterip milletin üzerinde korku izi bırakmak.

Pkk'nın da medya üzerindeki etkisi budur.

Yani, siz gidip pkk'dan 50 askeri şehit etti, astı,kesti diye bahsederseniz millete, böyle haberler yaparsanız, onların istediğini yani millet üzerinde korku salmasına yardımcı olursunuz.

İllimunatininde bu kadar popüler olmasının nedeni budur. Saçma sapan, sözde onları temsil eden aptalca bi üçgen ve içindeki göz.

Neymiş efendim, bu onların simgesiymiş, çok gizli anlamları varmış.. .

Şu gereksizlerin haberlerini yaparak onlara destek olmayın.

Her tek göz gördüğünüzde de onların adını anmayın. Dalga geçerken, sizde propagandasını "bilmedende olsa" yapmayın!

Yanlış düşünüyorsun. Sayısal çoğunluk olarak belki fazla değiller ama yetkili ve etkililer. Onların reklamı olmuyor aksine ne gibi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu bilen insan sayısı artıyor. Çoğu devlette etkili yerdeler , köşe başlarını tutmuşlar. Ancak dediğim gibi sayısal çoğunluk onlarda değil.

Öte yandan merak edenler. Gelenler serisi (the arrivals) seyretsin. Bluebeam project , Haarp , all seeing eye (herşeyi gören göz) bunlara da baksın.

Tabi kutsal kitabımıza inanmayanlara hiçbirşey ifade etmeyecektir. :(

Ve unutmadan shiftdelete.net belki bilmeden de olsa bu başlıkla beraber çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.

eeeguray

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yanlış düşünüyorsun. Sayısal çoğunluk olarak belki fazla değiller ama yetkili ve etkililer. Onların reklamı olmuyor aksine ne gibi bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu bilen insan sayısı artıyor. Çoğu devlette etkili yerdeler , köşe başlarını tutmuşlar. Ancak dediğim gibi sayısal çoğunluk onlarda değil.

Öte yandan merak edenler. Gelenler serisi (the arrivals) seyretsin. Bluebeam project , Haarp , all seeing eye (herşeyi gören göz) bunlara da baksın.

Tabi kutsal kitabımıza inanmayanlara hiçbirşey ifade etmeyecektir. :(

Ve unutmadan shiftdelete.net belki bilmeden de olsa bu başlıkla beraber çok önemli bir görevi yerine getirmektedir.
dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi.:lol:
bu bilgileri nereden edindin bakalım, okuduğun forum yazılarından mı

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
insanlar ne istiyorsa ona inanır.
ben bazı şeylerin bilinçli yapıldığına inanıyorum.
mesela filmler ve dizilerde, sadece Türkiye değil genel olarak, ahlak yozlaştırma çalışmaları