Satanizm ve New Age

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adamın ergen olduğunu iddia edenler var, hayret yahu :)

Garih öldürüldükten sonra ABD’de 11 Eylül saldırıları gerçekleşti. Afganistan işgal edildi, El Kaide dağlara kaçtı. Sonra da Irak işgal edilerek İsrail’e karşı büyük bir tehdit ortadan kaldırıldı.

İlerde Büyük İsrail Devletinin federasyonlarından biri haline gelecek Büyük Kürdistanın bir bölümünde Kuzey Irak Kürt Devleti kuruldu. Yıllarca çok iyi olan Türkiye-İsrail ilişkileri Garih’in öldürülmesini izleyen süreçte İsraildeki şahinlerin istediği gibi yerlerde sürünür hale geldi.

Türkiye ilk kez Arap dostu, İsrail karşıtı oldu. Böylece İsrail kamuoyunda Türkiye sempatisi azaltıldı, Türkiye anti-semitist, İslami Cihad cephesindeymiş gibi gösterilerek Amerika ve Avrupa Birliği ülkelerinin Türkiye’ye desteğinin ortadan kaldırılması hedeflendi.

Garih yaşadıkça ABD’deki Yahudi lobisi Türkiye’yi her zaman destekleyecekti. Garih ölünce bu desteğin sağlanacağının hiçbir garantisi kalmadı sonra da destek ortadan kalktı. Garih’i öldürtenler Türkiye’nin bu açıdan da zayıflayacağını düşündüler.

Gerek bu yazı dizimizde gerekse diğer yazılarımızda ayrıntılı olarak açıkladığımız fundamentalist Yahudilerin olacağını varsaydığı Armaggeddon savaşı ve bu savaşta karşı cephede Nuh’un Çocukları yani Türklerin olacağı inancı da İsrailli Şahinlerin Türkiye Cumhuriyetini zayıflatma hedefine önemli bir mesnet teşkil etmektedir.

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 17:34 ----------

Ekleme:
Bir insanı, bir yalana inandırabilmenin en güzel yolu ona 100 tane şey anlatmaktır. Bu 100`ün 99`unda doğru şeyler söyleyin, inandırmak istediğiniz o 1 yalanı da araya sıkıştırın. İnsanı 1 yalana inandırmak için ona 99 doğru şey anlatırsınız, en garantili yolu budur.

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Aynen öyle yalancıya da bu yüzden inanılmaz. Yalanları çok varsa doğruları azdır.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ekleme 2: Filmlerde gömülü mesajlar
V for Vendetta filmindeki bu abiyi hatırladınız mı? Prothero filmdeki adı, V`nin öldürdüğü pislik bir herif filmde. Peki bu pislik herif filmin başında televizyondaki şovunda ne anlatıyordu?

"Did you like that? USA... Ulcered Sphincter of Ass-erica, I mean what else can you say? Here was a country that had everything, absolutely everything. And now, 20 years later, is what? The world`s biggest leper colony. Why? Godlessness. Let me say that again... Godlessness. "

Bu pislik imajı yüklenmiş karakter dünyanın ve ABD`nin geldiği halin sorumlusu olarak dinsizliği gösteriyor.

İnsan beyni nasıl çalışır şekil 1-a: Kötü adam dinsizlik kötü bir şeydir diyor --) Kötü adamın dedikleri yanlıştır --) Öyleyse dinsizlik kötü bir şey değildir hatta iyi birşeydir..

İşte insanların ve özellikle yeni jenerasyonun bu din karşıtı bilinçaltı bu şekilde oluşturuluyor. Tıpkı Prothero`nun o filmde verdiği mesaj gibi binlerce ufak mesaj ile oluşuyor bu İslamofobik bilinçaltı. Ateizmin en doğru, en modern, en elit görüş olduğu düşüncesi bu şekilde oluşturuluyor işte.

Bir filmi tabiki seyredin, bir kitabı okuyun fakat körü körüne inanmayın. Süzgecinizden geçirin bazı şeyleri.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ekleme:
Bir insanı, bir yalana inandırabilmenin en güzel yolu ona 100 tane şey anlatmaktır. Bu 100`ün 99`unda doğru şeyler söyleyin, inandırmak istediğiniz o 1 yalanı da araya sıkıştırın. İnsanı 1 yalana inandırmak için ona 99 doğru şey anlatırsınız, en garantili yolu budur.

Gerek yok abi, mantıksal hatalar var. İnsanları kolayca kandırabiliyorlar (bilerek veya bilmeyerek). Örneğin "soruya yalvarmak" adında bi mantıksal hata var. Bu mantıksal hata, birinin belli bi durumda karşıdaki insana olayı tüm ihtimalleri ile değilde, sınırlayarak vermesi ve bu sınırlamayı da kendi çıkarlarına göre yapması ile olur. Bunu Harun Yahya da gözlemleyebilirsiniz.

Ama dediğin de doğru. Bu şekilde de her türlü karşındakini kandırabilirsin.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu forumda yalnız olduğumu düşünüyordum :)

Meğersem bu konuları bilen ne kadar çok insan varmış :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
adam resmen uçmuş. aynı havayı soluyup aynı ekmeği yediğimize inanmak istemiyorum.

not: haklı olduğu yerler olsa da.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
bu forumda yalnız olduğumu düşünüyordum :)

Meğersem bu konuları bilen ne kadar çok insan varmış :)

İşte belki de böyle düşündüğün için bir konu açmayıp yayınlamamışsındır :) Diğer konularda da karşıt görüşlerde olduğun zaman tek kalacağını sanarak bir girişimde bulunmadın sanırım. Böyle yapma SDN de bazı knularda tüm üst mesajlara aykırı mesaj gönderiyorum forumda tartışma çıkıyor sonra ben yanlış anlaşılıp mesajlarım bile siliniyor. Örnek olarak mesajlarıma bakabilirsin.!

Bulunduğun yerde düşünce olarak tek olduğunu sansan bile yazmaktan çekinme, facebookta az karşımda tek olarak 10 - 15 - 20 kişiyle konuşmadım. Önyargıları kırmak diye sözle başlayan Einstein var ;) Onu hatırla :)

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Din bilgisi güçlü olmadan , hatta şöyle diyeyim kalben iman etmeden bu tür konuları okumak "kafa karıştırabilir" , bu adamlar dünya boyutunda pis işler çevirirken onları yoldan saptırmış ve bizi de saptırmak için uğraşan, izni olan "şeytan" aklınıza vesveseler sokabilir ,onlardan korkmanızı sağlayabilir , ümitsizliğe düşürebilir. Dediğim gibi dini açıdan dirayetli değilseniz onlardan biri bile olabilirsiniz. Allah korusun. Dikkat edelim.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
İşte belki de böyle düşündüğün için bir konu açmayıp yayınlamamışsındır :) Diğer konularda da karşıt görüşlerde olduğun zaman tek kalacağını sanarak bir girişimde bulunmadın sanırım. Böyle yapma SDN de bazı knularda tüm üst mesajlara aykırı mesaj gönderiyorum forumda tartışma çıkıyor sonra ben yanlış anlaşılıp mesajlarım bile siliniyor. Örnek olarak mesajlarıma bakabilirsin.!

Bulunduğun yerde düşünce olarak tek olduğunu sansan bile yazmaktan çekinme, facebookta az karşımda tek olarak 10 - 15 - 20 kişiyle konuşmadım. Önyargıları kırmak diye sözle başlayan Einstein var ;) Onu hatırla :)

hayır kimsenin anlamayacağını düşündüm:) O yüzden açmadım konu falan.. Elimde dolu video, yazı falan var. Şimdi 25. karden bir girerrim subliminal mesajdan çıkarım :)

Diğer konularda tartışmak istemiyorum . Bak şimdi senle tartışırım çünkü kaliteli birisin ama herkes sen kadar değil ki... Sanrsın herkes einstein.. her şeyi biliyor biz bilmiyoruz. Bir konuşsam tartışsam asla kabul görmem. Çünkü cahil insan çok. Bir söz var: cahiilerle girdiğim tartışmaların hepsini kaybettim" diye. Aynı bu hesap işte:D

Bir fikrim varsa tartışarak değil gizlice kabul ettiririm. Kabul eden kişinin ruhu bile duymaz:D:D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Örnek bir video
[video=youtube;6k9sXInLrvg]http://www.youtube.com/watch?v=6k9sXInLrvg[/video]

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu tür şeyler benden ne kadar ırak benim için o kadar iyi . Beynimi bu tür saçma şeylerle yormam kendime bakarım ( belki bencilce olabilir ) umrumda değil kim neciymiş neye inanıyormuş yaptığı işe bakarım . Yok cernmiş yok evrimmiş banane !! Daha nasıl insan olabileceğimizi öğrenemedik . insan nerden geldi onu tartışıyoruz nerden geldiyse geldi !!

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tabiki herkes kendi işine bakacak.
ama bunları da bilmek lazım, gerçeklere gözümüzü kulağımızı kapatmayalım.

---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:26 ----------

Ekleme: Arkadaşlar sadece o yazıyı değil bütün yazıları okumaya çalışın.
Zaten okuması zevkli ve kolay, bol bol espri yapmış uslubu argo olsa da eğlenceli.
Adam sorguluyor gerçekten mesela bu sitenin sol tarafında Türk bayrağı ne arıyor?
http://euro-med.dk/

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
mantıklı şeyler okudum ve ilginç

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sayesinde birçok terim öğrendim lsd konusu da dahil.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu arada lady gaga ve zihin kontrolü yazısını okuyan var mı aranızda?

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
En ince ayrıntısına kadar incelemiş.
Foruma açmak istiyorum ama yazının bazı yerlerinde küfür olduğundan sanırım açamayacağım
Part 1
Part 2

Bak şaka falan demiyorum bu adam Melekler ve Şeytanlar'daki o simge profesörünün gerçek hayattaki hali.
Dünden beri yazılarını okuyorum bu tespitleri birkaç yıl araştırmadan edinmesi mümkün değil.
Okuyabildiğiniz kadar okuyun bütün diğer yazılarını size tavsiyem.

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Ekleme: Tabi okuyun derken herşeye inanın anlamında demiyorum.
Siz de süzgecinizden geçirin.
En azından ufkunuzu açar, zaten çoğu bilenen duyulan şeyler ama ayrıntılısı işte

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Off.. Beynim döndü. Ama sebebi şu, rastgele bir konudan başladım. Temelden başlayıp öğrenmem lazım. Bana yardımcı olacak bir kul?

Ama ben sihir işine inanmıyorum. Allah şeytan ile insana eşit hak vermiştir. Diğer türlü adaletsizlik olur ki bu haşa mümkün değildir. Ne bileyim, düşündükçe saçmalıyorum. Ama asla anlamını bilmediğim t-shirt giymem artık :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Çocuk bayağı biliyor. Derinlemesine araştırma yapmış.

Ama yazıları çok uzun. Yerinde olsa idim bir video koyar sesli anlatımla hem de görsellikle daha etkili yapardım.

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

Ben de bir kaç link paylaşayım. İzlweyin, inceleyin

http://www.uyandirmaprojesi.com/ (en sondan başlayarak başa doğru izleyin.)Linkte videolar var. Yazıları okumayıp üşenenler için hazırlanmıştır. Sakın kaçırmayın. Ena zından bir göz atın
http://www.uyanmaprojesiturkiye.com/

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Benim en çok şu Bush olayı ilgimi çekti.
Bazı ünlülerin üç harflilerle(kötü olanları) anlaşma yaptığını ve bu anlaşma sonucunda ün, şöhret gibi şeyleri daha kolay yakaladığını söylüyor. Bunlara ruhunu satan insanlar karşılığında yardım alıyorlar.
Mesela normalde saçma saçma konuşan Bush'un çok mantıklı konuştuğu bir video(Orjinal CNN kaydı)
http://www.youtube.com/watch?v=5rKIfkrSAtk
Şimdi bush'un sol gözüne bakın. Anormalliği gördünüz mü?
Sadece burada değil birçok ünlülerin videolarında dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılamayacak işaretler bulunuyor.
Bu işaret bence iblis'in içine girip kontrolü ele alıp ona konuşmasında yardım ettiği kısım olabilir.
Orjinal olarak yabancı forumlardaki kişiler de bu duruma dikkat çekmiş ciddi ciddi uzaylı veya benzeri olabileceğine dair hipotezler var.

Hatırlarsanız Eminem son klibinde savaş açmıştı illuminati cephesine(kendisi de kurtulmaya çalışıyor zaten)
Mesela Eminem'in o meşhur anı.
http://syntheticrhyme.com/wp-content/uploads/2010/02/eminem-lady-gaga-reaction.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-NRTaV_mCdmw/Tdv9yCtb_8I/AAAAAAAAAUY/bpwaYK-B-6Q/s400/ll.jpg
Burada Eminem bu kostümün masonik anlamını biliyor olmalı ki korkuyla karışık bir ifadesi var.
Sonra tam bu anda tehdit ediliyor.
http://1.bp.blogspot.com/-Nu7du3z09Ro/Tdv99fj7SsI/AAAAAAAAAUc/ZTDQp_LCrXg/s400/lll.jpg
Ondan sonra resmen sinirleniyor ve ödülü kendi vermiyor
http://www.mtv.com/content/ontv/vma...ts/lady_gaga_eminem_tracey_morgan_pg50941.jpg.
Normalde şaşıran insanın tepkisi böyle üst düzey olmaz.
Bu bakışlara 2 insan sahip olabilir. 1- Otobüsteyken tuvaleti gelen insan. 2- Kötü bir haber alan insan.
http://2.bp.blogspot.com/-x5J9F1IYjCU/Tdv-jyv_vZI/AAAAAAAAAUg/wkywE2Ux7dA/s1600/llllll.jpg
Ve Eminem yıkılmış vaziyette, Lady gaga ise aşırı özgüveni gözden kaçmıyor
http://3.bp.blogspot.com/-vwU9EOs1YAU/Tdv-klTRbAI/AAAAAAAAAUk/5Vy4BS0aMeE/s1600/lllllllll.jpg

Tabiki inanmak zorunda değilsiniz ama hiçbirşey olmasa bile okuması zevkli
Bunların yüzde yüz doğru olduğunu kimse iddia etmiyor. Fakat sitede okuyun diğer parçalarla birleşince Eminem, Lady Gaga, Rihanna gibi o zaman herşey daha yerine oturuyor.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Gerçekten saçma boş konu . :)

Hepsi birer tesadüf mü?

önce bir izleyin sonra yorum yapın. Fikir sahibi olmak için BİLGİ sahibi olmak gerekir.

Sana geçmişten o kadar kanıt göstermişler. Sen hala bunların TESADÜF, BOŞ olduğunu düşünüyorsun. Doğru o gördüğün TEK GÖZ, SİMGELER hepsi rastlantı.

Siz hipnoza devam edin.

En azından izleyin. En azından... Ya bakın neyin nesidir deyin.

Şunu kesinlikle sorun: YA DOĞRUYSA? Böyle yaklaşın bir kere de...

Saygılar...

---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 19:05 ----------

En azından hayatınızdan DOKUZ dakika alarak şu videoyu izlemenizi istiyorum.
Sadece dokuz dakika... http://www.uyandirmaprojesi.com/?p=187

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Lady gaganın ilk pisliği değil o , etten kıyafet giydi. Bakınız afrika kabileleri , garip ayinler falan ,artı bu bahsettiklerimiz özellikle insan kanı , et v.b. iğrenç , sapkın materyallerle ayin düzenliyorlar.Hepsinin ortak noktaları aynı; büyü ,şeytani üç harfliler v.s; "anlaşmalar" , tapınmalar satan inancında da iblis/şeytana tapınma, kurban etme falan var.Hatta şeytan için "kovulmuş melek" derler. Şeytan bir melek değildir. Meleklerin sorgulama , kibir gibi özellikleri yoktur onlar verilen görevleri yaparlar.İbadet ederler ve dahası.Ancak şeytan onlardan ayrı özellikte yaratılmış. Kibir , sorgulama ve sonucunda "izin almış" , dünyanın sonuna kadar saptırabildiği kadar Ademoğlu saptıracak. Ve bu yaratılışı da sorgulayamayız o ayrı.Sorgulamak yerine yapacaklarımız var. Bu yapacaklarımız ilahi kitabımızda ve dini kaynaklarda yazıyor. Bu pislikleri öğrenmeden önce dini bilgilerimizi kuvvetlendirmeliyiz. Bunların hepsi aynı şer odağının ürünü. Bu dünyaya bunun gibi pisliklere kanmak, onları kuvvetlendirmek için gelmedik arkadaşlar.Aksine tam tersi olsun diye geldik. Bir dini kaynakta okumuştum şeytanın kendi bile , ona uyan insanların göreceği azabtan korkarmış. Bu pisliklere prim vermeyelim. Bakın o etten kıyafet

1.jpg

3.jpg

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Beyler, bu konuda sıfır bilgisi olan biriyim. Nereden başlayayım? Çok merak ettim :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Beyler, bu konuda sıfır bilgisi olan biriyim. Nereden başlayayım? Çok merak ettim :D

Önce "the arrivals" Türkçe altyazılı ya da dublaj varsa onları seyret.O seriyi herkes seyretmeli.Sakın Zeitgeisti seyretmeyin. 10 doğru verip araya yalan-yanlış bilgi sıkıştırarak , insanları zehirliyor. Sakın seyretmeyin. Örneğin "yaratılışa" karşı çıkıyor. Dediğim gibi doğru bilgi veriyor , zaten o bilgiler herkesin bildiği şeyler. Araya yanlışlar sıkıştırıyor. O akım da onlardan onu seyretmeyin. Onun haricinde bu "gelenler" serisini bulduğunu yerlerdeki diğer videoları da seyredebilirsiniz. Çok farklı siteler de çok farklı insanlar bazen "abartı"ya da kaçabiliyor. Bunlar da oyunun bir parçası olabilir. "Bu da abartmış yahu" deyip zaten inanması güç bu olaylara insanların hepten sırt çevirmesini sağlıyorlar. Kimisi de kendini fazla kaptırmış o yüzden böyle video düzenliyor. Tabi hepsine kaptırmış diyemeyiz kimisi de çok küçük ip uçları yakalayıp bunları gösterme peşinde ama bu ip uçları o kadar küçük ki "budur" diyebileceğimiz kesin sonuçlar vermiyor. İşte olay böyle.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar istediğinizden başlayın, istediğinizi okuyun ve seyredin.
Ama körüne körüne inanmayın tabiki :D
Süzgeçten geçirin
Ben de çok bir bilgim yok by efsane, dün başladım sayılır bu blog'tan
tabi temelleri biliyoruz rockefeller rotschild :D
Hatta sondan başladım başa doğru gidiyorum, dün sabahtan beri okuyorum.
İlginç, hiçbirşey olmasa bile okuma hızın arttı :D

Deprem konusunu hatta bence o blogtaki hepsini okuyun.
Çünkü maykıl gerçekten bilgili, dediğim gibi
Çok araştırmacı ve peşini bırakmıyor.
Onlarca farklı yabancı siteden derlediklerini biraz da kendi hipotezleriyle yayınlıyor
Ayrıca diğer konulardaki linklere baktım çok resmi olduğu için sıktı beni.
Maykıl okunması çok zevkli yazıyor biraz argo olsa da :D