Şaştım bu işe.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar sadece hotmail hesabımı e-maillerim için kullanıyorum.Son günlerde e-mailime kaydettiğim kişilerden bana,benden de onlara devamlı olarak virüslü dosyalar gönderiliyor.Ne yapabilirim? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

maydemir34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başkalarının mail hesabından gelen maillere yapabileceğin bi şey yok.kendi hesabında şifre ve güvenlik sorusu kısmını güncelle.istemediğin mailleride engelleyebilirsin

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Mailleri engellersem gerçekten kişilerimden gelen mailleri de engellemiş olacağım.Bu da olmaz.Şifremi değiştirmeme rağmen hala gelip gidiyor mesajlar hayret bişey ya.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biri senin mailinin kullanıcı adı ve şifresini bilmedikçe mail atamaz. Şifreni değiştirmeni tavsiye ederim. Tabi gizli soru ve cevabınıda. Daha sonra hotmailde istenmeyen postalara ekleyebilirsin. :Örneğin mail atan abc ise *?abc?* gibi bi ekleme yaparsan bir daha mail atmamasını umuyoruz:)

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Herşeyi yaptım beklemedeyim.

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Sisteminizdeki bir zararlıdan kaynaklandığı anlaşılıyor. Aşağıdaki yazılımları çalıştırırsanız önemli bir yol almış olacaksınız. Çalıştırmanıza rağmen sorun düzelmezse tekrar yazın.

Eset Online scanner taraması yaptırın.
http://www.eset.com/us/online-scanner/

Ardından;
emsisoft antimalware

Nasıl kullanılılacağına dair bilgileri google den bulabilirsiniz. Kullanım kılavuzları var. Anlamadığınız bir şey olursa yine yazın.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gmail de bu problem yaşamadım.
mynet te benzer problem sürekli yaşıyorum.

Bildiğim mesajları açıyorum.
Mesela bir arkadaş bana deseki sana mail gönderdim. diye o zaman onun kini açıyorum diğerlerini direk siliyorum.
..
Diğer bir çözüm ttnet te güvenli internet e geçtim.
bir tanesini yanlışlıkla açtım direk ttnet in uyarısı geldi.

Reaksiyon puanı
10,315
maalesef bende aynı hataya düştüm. tanıdık bir arkadaş adına gelen bir dosyayı dalgınlıkla açmışım. farkedince sildim hemen ya, oldu bi kere. ondan beridir bilgisayarımda kasmalar, donmalar eksik olmuyor bi türlü. feleğimi şaşırdım valla. yeniden format mı attırmam lazım ne yapmam lazım bilemiyorum bi türlü.

yav hangi aşağılık yaratık milletin şifrelerini ele geçirip bu tuzakları kurar, insanlara zarar verir aklım almıyor bi türlü.

--- Mesaj Güncellendi ---

maalesef bende aynı hataya düştüm. tanıdık bir arkadaş adına gelen bir dosyayı dalgınlıkla açmışım. farkedince sildim hemen ya, oldu bi kere. ondan beridir bilgisayarımda kasmalar, donmalar eksik olmuyor bi türlü. feleğimi şaşırdım valla. yeniden format mı attırmam lazım ne yapmam lazım bilemiyorum bi türlü.

yav hangi aşağılık yaratık milletin şifrelerini ele geçirip bu tuzakları kurar, insanlara zarar verir aklım almıyor bi türlü.

djmuji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sisteminizi önce combofix ile taratın ardından da avira antivir personal ı kurup güncelleyip taratın format atmanıza gerek kalmasın.. bu arada programlar bedavadır.. bilginize..