İkinci el P30 bak.Merhabalar, Şarjı en uzun giden android telefon hangisi? Maximum bütçe 5.000-6.000 TL.
Şu Telefon Fiyatları Rezalet Bir Noktaya Gidiyor. Piyasada 7000 Liranın Altına Elle Tutulur Cihazlar Kalmamış Ya Çok Önceki Senelerin Ürünleri Yada Yetersiz Kalıyorlar. Eskiden 2000-3000₺ Dediklerinde Dolardı Forum Tonla Öneriyle. Şimdi 8000₺'nin Altında Olan İsteklere Telefon Bile Önermiyorum Çünkü Önericek Bişey Bulamıyorum Cidden Durum Rezalet Ya Elle Tutulur Bir Telefon Kullanmanın Bile Maaliyeti En Az 7000₺ Bareminden Başlıyor...İkinci el P30 bak.
Hala bu rezilliği utanmadan sıkılmadan savunanlar var.En güzel cevabı sandıkta vereceğiz.Şu Telefon Fiyatları Rezalet Bir Noktaya Gidiyor. Piyasada 7000 Liranın Altına Elle Tutulur Cihazlar Kalmamış Ya Çok Önceki Senelerin Ürünleri Yada Yetersiz Kalıyorlar. Eskiden 2000-3000₺ Dediklerinde Dolardı Forum Tonla Öneriyle. Şimdi 8000₺'nin Altında Olan İsteklere Telefon Bile Önermiyorum Çünkü Önericek Bişey Bulamıyorum Cidden Durum Rezalet Ya Elle Tutulur Bir Telefon Kullanmanın Bile Maaliyeti En Az 7000₺ Bareminden Başlıyor...
Redmi Note 10 Pro.Peki bütçeyi 10K yapsam hangi marka model olabılır?
Samsung Galaxy S20 FE - 8.400,00₺ - Snapdragon 865Peki bütçeyi 10K yapsam hangi marka model olabılır?
Pasif Kullanıcaksanız Direkt Kafanıza Yatan Her Seçeneği Değerlendirebilirsiniz. Zaten Banka Uygulamaları İçin Kullanıcaksanız Ne Alırsanız İş Görür. Banka Uygulamaları Çok Ağır Uygulamalar Değil Hayırlısı Olsun Diyelim Şimdiden ^^Hocam soyle ızah edeyım ıphone 12 kullanıyorum ve memnunum. bu alacagım cihaz 2. cihaz olup muhtemelen ofiste duracak, bankaların mobil uygulamarı ıcın kullanacagım bütçem 5-10K arası ama amiral gemısı olmasına gerek yok. Şarj derdim olmasın yeter. cihazı pasif olarak kullanacagım yani.
Sadece Bankacılık İçin İse Ekstra Spesifik Bir Kullanım İhtiyacın Yoksa O Attığın Sitedeki Tüm Cihazlar Zaten İşini Görücektir Diye Düşünüyorum.
Pilden beklentin fazla ise P30 yada Redmi Note 10 Pro almanı tavsiye ederim.Hocam soyle ızah edeyım ıphone 12 kullanıyorum ve memnunum. bu alacagım cihaz 2. cihaz olup muhtemelen ofiste duracak, bankaların mobil uygulamarı ıcın kullanacagım bütçem 5-10K arası ama amiral gemısı olmasına gerek yok. Şarj derdim olmasın yeter. cihazı pasif olarak kullanacagım yani.
Snapdragonlu S20 Fe güzel cihazda pil konusunda mutlu edeceğini düşünmüyorum.Samsung Galaxy S20 FE - 8.400,00₺ - Snapdragon 865
Xiaomi Poco F2 Pro - 9.500,00₺ - Snapdragon 865
OnePlus 7 Pro - 9.999,00₺ - Snapdragon 855
Bunlar Genel Önerilerim Arasındadır Önerilerimi 3 Kriterde Değerlendiricem.
1 - Stabilite;
Eğer Performansı Ve İşletim Sistemi Stabil Markalı Bir Cihaz İsterseniz Performans Açısından Avantajı İle S20 FE Değerlendirebilirsiniz One UI Gerek MIUI Olsun Gerek ColorOS Olsun Çok Daha Stabil Bir Deneyim Sunar Android Tarafı İçin.
2 - Performans;
Eğer Performansı Yüksek Sadece Buna Odaklı Bir Cihaz Arıyorsanız Poco F2 Pro Modelini Tercih Edebilirsiniz MIUI Çoğu Zaman Kullanıcılar Tarafından Stabil Olmadığı Hakkında Şikayetler Alsada Performans Açısından Daha Özgür Olduğunu Kendi Deneyimlerimce Söyleyebilirim.
3 - Amiral Gemisi;
Oneplus 7 Pro Eğer Amiral Gemisi Olan Kaliteli Hoş Bir Cihaz Arıyorsanız Önerebiliceğim Tarz Bir Cihazdır Daha Önce Halefi Olan Oneplus 6 Kullanmış Biri Olarak Oldukça Premium Bir His Verdiğini Söyleyebilirim.
Evet Burda Eski Cihazlar Var Farkındayım. Sorunlu Olan Cihazlar Var Farkındayım. Fakat Bu Fiyat Bareminde Önerisini Yapabiliceğim Benim Aklımda Mantıklı Seçenekler Olarak Görebildiğim Cihazlar Bunlar.
Valla Hocam Bilemiyorum Artık Piyasa Patates Gibi Dediğim Üzere Ne Tavsiye Etsen Elinde KalıyorPilden beklentin fazla ise P30 yada Redmi Note 10 Pro almanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Snapdragonlu S20 Fe güzel cihazda pil konusunda mutlu edeceğini düşünmüyorum.
Tamda düşüncelerimi yazmışsınız hocam elinize sağlık. Eskiden 6000TL-8000TL lere Amiral gemisi cihazlar alabiliyorduk.Şu Telefon Fiyatları Rezalet Bir Noktaya Gidiyor. Piyasada 7000 Liranın Altına Elle Tutulur Cihazlar Kalmamış Ya Çok Önceki Senelerin Ürünleri Yada Yetersiz Kalıyorlar. Eskiden 2000-3000₺ Dediklerinde Dolardı Forum Tonla Öneriyle. Şimdi 8000₺'nin Altında Olan İsteklere Telefon Bile Önermiyorum Çünkü Önericek Bişey Bulamıyorum Cidden Durum Rezalet Ya Elle Tutulur Bir Telefon Kullanmanın Bile Maaliyeti En Az 7000₺ Bareminden Başlıyor...
Yeni Türkiye.Tamda düşüncelerimi yazmışsınız hocam elinize sağlık. Eskiden 6000TL-8000TL lere Amiral gemisi cihazlar alabiliyorduk.
Sizde Forumda Eskilerdendiniz Galiba Hocam Benim S10+ Kullandığım Dönemde Vardınız Değilmi Siz Konularıma Cevap Verdiğinizi Hatırlıyorum İlk iPhone 11'i Alıcağımdada Siz Yazmıştınız Diye Eğer Öyleyse Siz Zaten Hatırlamışssınızdır Benim Bahsettiğim DönemiTamda düşüncelerimi yazmışsınız hocam elinize sağlık. Eskiden 6000TL-8000TL lere Amiral gemisi cihazlar alabiliyorduk.
Aynen.Sizde Forumda Eskilerdendiniz Galiba Hocam Benim S10+ Kullandığım Dönemde Vardınız Değilmi Siz Konularıma Cevap Verdiğinizi Hatırlıyorum İlk iPhone 11'i Alıcağımdada Siz Yazmıştınız Diye Eğer Öyleyse Siz Zaten Hatırlamışssınızdır Benim Bahsettiğim Dönemi![]()
Bütçenizi az daha arttırabilirseniz Samsung Galaxy A73 alın, segmentinin en iyi cihazı desek yeri olur. Gerek sıvı soğutması nedeniyle termal performansı, ( sabit 120 FPS oyun 39 derece peak) gerek kamerası, gerek panel kalitesi ve malzeme kalitesi. Eğer 11.600 TL'ye çıkabilirseniz A73 alın, az daha çıkarsanız S21 var zaten.Hocam soyle ızah edeyım ıphone 12 kullanıyorum ve memnunum. bu alacagım cihaz 2. cihaz olup muhtemelen ofiste duracak, bankaların mobil uygulamarı ıcın kullanacagım bütçem 5-10K arası ama amiral gemısı olmasına gerek yok. Şarj derdim olmasın yeter. cihazı pasif olarak kullanacagım yani.