son 2 güncellemeden beri telefonun şarjı bitip şarja takınca kendi kendine açılmıyor. Sizde var mı bu sorun? Nasıl düzeltilir? Güncellemeyle mi ilgili yoksa ayarlarla mı ilgili onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
son 2 güncellemeden beri telefonun şarjı bitip şarja takınca kendi kendine açılmıyor. Sizde var mı bu sorun? Nasıl düzeltilir? Güncellemeyle mi ilgili yoksa ayarlarla mı ilgili onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Telefona home tuşu ile power tuşuna aynı anda basılı tutun kapansın apple logosu gelinceye kadar basılı tutun gelince bırakın. Sonra bi deneyin. Birde telefon kenliğinden kapanırsa ancak şarja takınca kendi açılır eğer siz kapatıp şarja takarsanız açılmaz.
Ben onu diyorum. Şarjı sıfırlanıp kendisi kapanıyor. Şarja takıyorum ama bir süre sonra kendisi açılmıyor.Telefona home tuşu ile power tuşuna aynı anda basılı tutun kapansın apple logosu gelinceye kadar basılı tutun gelince bırakın. Sonra bi deneyin. Birde telefon kenliğinden kapanırsa ancak şarja takınca kendi açılır eğer siz kapatıp şarja takarsanız açılmaz.
Ben onu diyorum. Şarjı sıfırlanıp kendisi kapanıyor. Şarja takıyorum ama bir süre sonra kendisi açılmıyor.
Hayır. Kendisi kapatırsa da açılır.
Şunu demek istediniz siz: Eğer şarjda iken kapatırsa açılmaz.
Şarja takmadan önce değil.
Ben telefonu kapatıyorum şarja takıyorum açılmıyor bende.
Yok hocam. Açılması lazım. Youtube da falan var. izleyebilirsiniz
Akşam bir daha deneyeceğim bunu.
Telefonum mu bozuldu? Üffff ağlıcam yaa![]()
Problemin sebebi nedir? Ne olabilir? Son iki güncellemeden beri böyle. Çözümü nedir?Bozuldu diyemezsin ki. Ufak bir problem
Telefonum mu bozuldu? Üffff ağlıcam yaa![]()
Problemin sebebi nedir? Ne olabilir? Son iki güncellemeden beri böyle. Çözümü nedir?
Benim aklıma gelen başka bir seçenek ise voltaj düşüklüğü. Dün şarj sıfırlanınca arkadaşımın evinde taktım. Açıldı. Onlarda voltaj daha yüksek geldi. Lambalardan belli oluyor.
Özellik demiyelim biz ona kapalı şarj edebilirsiniz açık halde cihazı şarja bağlayın ardından kapatın o şekilde kapalı şarj olucaktırIphone telefonlarda kapalı şarj etme oluyor mu? Telefonun ve sistemin yabancısıyım. Iphone 6S Plus' ta bu özellik var mı acaba?
Cevabınız için teşekkür ediyorum.Özellik demiyelim biz ona kapalı şarj edebilirsiniz açık halde cihazı şarja bağlayın ardından kapatın o şekilde kapalı şarj olucaktır
Yani telefonumda bir sorun yoktur değil mi?İşte diyorum ya. ben şarj makinesi dedim ama elektrik de olabilecek durun
Yani telefonumda bir sorun yoktur değil mi?Üzülüyorum
Bazen şarjdayken telefon çalmıyor da. En son Az önce başıma geldi. Bu da mı voltaj düşüklüğündendir?basit bir sorun en azından . donanımsal değil
Az önce şarjdan çıkardım arkadaşa mesaj gene gelmedi bildirim sesi. Aradığında da meşgule atıyor teşefon.Bazen şarjdayken telefon çalmıyor da. En son Az önce başıma geldi. Bu da mı voltaj düşüklüğündendir?