Şarjda açılmayan telefon

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
son 2 güncellemeden beri telefonun şarjı bitip şarja takınca kendi kendine açılmıyor. Sizde var mı bu sorun? Nasıl düzeltilir? Güncellemeyle mi ilgili yoksa ayarlarla mı ilgili onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
İos 10.2 ama bundan önceki sürümde de açılmıyordu kendi kendine. Benim açmam gerekiyordu.

@You-Murta @FOM bakabilir misiniz?

Son düzenleyen moderatör:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Telefona home tuşu ile power tuşuna aynı anda basılı tutun kapansın apple logosu gelinceye kadar basılı tutun gelince bırakın. Sonra bi deneyin. Birde telefon kenliğinden kapanırsa ancak şarja takınca kendi açılır eğer siz kapatıp şarja takarsanız açılmaz.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
son 2 güncellemeden beri telefonun şarjı bitip şarja takınca kendi kendine açılmıyor. Sizde var mı bu sorun? Nasıl düzeltilir? Güncellemeyle mi ilgili yoksa ayarlarla mı ilgili onu da bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

hocam arkadaşında dediği gibi home+power tuşlarına 10 saniye kadar basılı tutun.

olmadı ise ayarlar-genel-sıfırla-tüm ayarları sıfırla yapın.

başka bir çözüm başka bir şarj makinesi. yeterli voltaj veremiyor olabilir.

yine olmaz ise artık restore etmeniz lazım ama başka bir sorun yok ise büyütülecek bir şey değil.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Telefona home tuşu ile power tuşuna aynı anda basılı tutun kapansın apple logosu gelinceye kadar basılı tutun gelince bırakın. Sonra bi deneyin. Birde telefon kenliğinden kapanırsa ancak şarja takınca kendi açılır eğer siz kapatıp şarja takarsanız açılmaz.

Hayır. Kendisi kapatırsa da açılır.

Şunu demek istediniz siz: Eğer şarjda iken kapatırsa açılmaz.

Şarja takmadan önce değil.

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben onu diyorum. Şarjı sıfırlanıp kendisi kapanıyor. Şarja takıyorum ama bir süre sonra kendisi açılmıyor.

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Benim aklıma gelen başka bir seçenek ise voltaj düşüklüğü. Dün şarj sıfırlanınca arkadaşımın evinde taktım. Açıldı. Onlarda voltaj daha yüksek geldi. Lambalardan belli oluyor.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Benim aklıma gelen başka bir seçenek ise voltaj düşüklüğü. Dün şarj sıfırlanınca arkadaşımın evinde taktım. Açıldı. Onlarda voltaj daha yüksek geldi. Lambalardan belli oluyor.

İşte diyorum ya. ben şarj makinesi dedim ama elektrik de olabilecek durun

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Iphone telefonlarda kapalı şarj etme oluyor mu? Telefonun ve sistemin yabancısıyım. Iphone 6S Plus' ta bu özellik var mı acaba?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Iphone telefonlarda kapalı şarj etme oluyor mu? Telefonun ve sistemin yabancısıyım. Iphone 6S Plus' ta bu özellik var mı acaba?
Özellik demiyelim biz ona kapalı şarj edebilirsiniz açık halde cihazı şarja bağlayın ardından kapatın o şekilde kapalı şarj olucaktır

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
basit bir sorun en azından . donanımsal değil
Bazen şarjdayken telefon çalmıyor da. En son Az önce başıma geldi. Bu da mı voltaj düşüklüğündendir?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bazen şarjdayken telefon çalmıyor da. En son Az önce başıma geldi. Bu da mı voltaj düşüklüğündendir?
Az önce şarjdan çıkardım arkadaşa mesaj gene gelmedi bildirim sesi. Aradığında da meşgule atıyor teşefon.

badinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Bu arada rahatsız etme özelliği kapalıyken oldu