Şarj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TahaH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TahaH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba 3-4gün önce samsung a70 aldım gayet memnunum.Ama aklımda şu soru işareti var;telefon şarjdayken kulansam bir problem olurmu?

Şimdiden teşekkürler

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Merhaba 3-4gün önce samsung a70 aldım gayet memnunum.Ama aklımda şu soru işareti var;telefon şarjdayken kulansam bir problem olurmu?

Şimdiden teşekkürler
Oynamamak daha iyi ama kullansak da Bi zararı olmaz şöyle yani oyun oynarsanız iyi olmaz, çok yoğun da kullanmayın sosyal medya vs kullanımı ısındıracaktır ısındığı zaman telefonu bırakın.

TahaH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Oynamamak daha iyi ama kullansak da Bi zararı olmaz şöyle yani oyun oynarsanız iyi olmaz, çok yoğun da kullanmayın sosyal medya vs kullanımı ısındıracaktır ısındığı zaman telefonu bırakın.
Yani çok bir problem olmaz diyorsunuz ısınmadığı sürece

Isaac42

Profesör
Reaksiyon puanı
2,525
Yani çok bir problem olmaz diyorsunuz ısınmadığı sürece
Yani tabi, zaten telefon şarjda iken ufak bir ısınma olur, kullanırsanız biraz daha artar. Mümkünse ara ara kullanın derim ama oyun oynamanızı önermem. Şarjda iken oyun oynamak hem telefonun aşırı ısınması hemde batarya ömrünün azalması çabuk bitmesi gibi sorunlar ortaya çıkartır. Ayrıca telefonda performans kayıpları meydana getirir.

TahaH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hım ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Brt.17

Doçent
Reaksiyon puanı
266

Şimdiden teşekkürler
Cihazdan memnun musunuz? Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum da. Biraz bahsesermisiniz iyi ve kötü yanlarından.

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4899411)

Son düzenleme: