Oynamamak daha iyi ama kullansak da Bi zararı olmaz şöyle yani oyun oynarsanız iyi olmaz, çok yoğun da kullanmayın sosyal medya vs kullanımı ısındıracaktır ısındığı zaman telefonu bırakın.Merhaba 3-4gün önce samsung a70 aldım gayet memnunum.Ama aklımda şu soru işareti var;telefon şarjdayken kulansam bir problem olurmu?
Şimdiden teşekkürler
Yani çok bir problem olmaz diyorsunuz ısınmadığı süreceOynamamak daha iyi ama kullansak da Bi zararı olmaz şöyle yani oyun oynarsanız iyi olmaz, çok yoğun da kullanmayın sosyal medya vs kullanımı ısındıracaktır ısındığı zaman telefonu bırakın.
Yani tabi, zaten telefon şarjda iken ufak bir ısınma olur, kullanırsanız biraz daha artar. Mümkünse ara ara kullanın derim ama oyun oynamanızı önermem. Şarjda iken oyun oynamak hem telefonun aşırı ısınması hemde batarya ömrünün azalması çabuk bitmesi gibi sorunlar ortaya çıkartır. Ayrıca telefonda performans kayıpları meydana getirir.Yani çok bir problem olmaz diyorsunuz ısınmadığı sürece
Rica ederim ne demekHım ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Cihazdan memnun musunuz? Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum da. Biraz bahsesermisiniz iyi ve kötü yanlarından.Merhaba 3-4gün önce samsung a70 aldım gayet memnunum.Ama aklımda şu soru işareti var;telefon şarjdayken kulansam bir problem olurmu?
Şimdiden teşekkürler
Cihazdan memnun musunuz? Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum da. Biraz bahsesermisiniz iyi ve kötü yanlarından.
Ya aslında Reno Z pahalı alacağım a70 modeli suan 2900 tl. Ama Reno Z 3500 tl o yüzden vazgeçtim. Fiyati düşerse belki ?Reno Z'den vazgeçtiniz sanırım ?
Ya aslında Reno Z pahalı alacağım a70 modeli suan 2900 tl. Ama Reno Z 3500 tl o yüzden vazgeçtim. Fiyati düşerse belki ?
Teşekkür ederim ☺ konu sahibide bilgilendirse beni harika olacak ?Hayırlı olsun şimdiden