şarj yeter mi

sezayi612

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iphone 7 almayı düşünüyorum pek oyun oynamam genellikle sosyal medya da geçiririm iphone 7 kullanıcılarına soruyorum böyle kullanımda sabah saat 8 de şarjdan %100 olarak alınına iphone 7 akşam saat 8 e kadar gider mi ??(düşük güç modunu kullandığımı varsayarsak)

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Aradigin tek sey sarjsa iphone alma. Hizli sarj olup iphonedan cok sarji giden daha ucuz okadar telefon varken.

sezayi612

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
o kadar param olsa bu sitede ne işim var iphone 7 yi bile zorla alıyorum

Mehmetadem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradigin tek sey sarjsa iphone alma. Hizli sarj olup iphonedan cok sarji giden daha ucuz okadar telefon varken.
Hızlı şarj o kadar mükemmel bir icat ki ...
Telefonumda yüzde 3 şarj varken acil dışarı çıkmam gerekıyordu. Şarja taktık giyindim ve evden çıktım. Yaklasık 10 dakikalık şarj ile dışarda cok rahat bir sekilde 3.30 saat zaman geçirmiştim. O zaman anladım hızlı şarjın zor durumda ne kadar faydalı olduğuna

sezayi612

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ya iphone istiyorum sizce yeter mi ???

sezayi612

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
lütfen iphone kullananlar cevap verirse sevinirim

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
lütfen iphone kullananlar cevap verirse sevinirim
Yeter kardeşim. Ben Iphone 6S Plus kullanıyorum oyun oynamam sürekli görüşme ve whatsapp kullanıyorum. 4.5 ve konum full 24 saat açık. Gazetelere bakarım okurum saat başları gibi. Iphone 7 alacak durum da varsa yapıştırın geçin başka cihaza bakmayın bence. Ben memnunum.

Mehmetadem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeter kardeşim. Ben Iphone 6S Plus kullanıyorum oyun oynamam sürekli görüşme ve whatsapp kullanıyorum. 4.5 ve konum full 24 saat açık. Gazetelere bakarım okurum saat başları gibi. Iphone 7 alacak durum da varsa yapıştırın geçin başka cihaza bakmayın bence. Ben memnunum.
Bence İp7 yerine İp6s plus almak daha mantıklı olur

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Bak kardeşim fanatikler ve istisnaları bir kenara koyduğumuzda bu forumda ki insanlar bilgili ve insanların iyiliğini düşünen insanlardır. Onların dediklerini dinle bir şeye tskılı kalma
Amiral gemisi olarak adlandırdığımız klasmanda düz iphone modelleri şarj konusunda en başarısız modellerdir.
İphone 7 senin dediğin saatlerde kullanım sağlar mı ? Ucu ucuna belki parlaklığı kıs galan filan işte sen anladın beni
Şarj konusunda amiral gemisi segmentinde en başarılı modeller sırası ile
S7 edge =mate 9
S7
htc 10
Bu aaydığım cihazlar şarj konusunda son derece başarılı cihazlar ve abartısız bir şekilde şarj konusunda iphone 7yi ezerler.
Amital gemisi segmentinde iphone 7 alınacak bir cihaz değil
İp7 plusada paranız yetmiyormuş zaten
İphone 7 parasını hak eden bir model değil
Yukarda saydığım 4luden birini tercih edebilirsiniz ben en başarılı olarak s7 edgeyi buluyorum.
S8in fiyatını bekleyin belki 3500-3800 seviyesinde olur onu alırsınız.
Sadece şarj değil iphone 7 sunduğu fiyat yanında istediği fiyat absürt olan bir model

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
İyi bir batarya performansı istiyorsanız tepe model Android cihazlara bakmanızı öneririm.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
iphone 7 almayı düşünüyorum pek oyun oynamam genellikle sosyal medya da geçiririm iphone 7 kullanıcılarına soruyorum böyle kullanımda sabah saat 8 de şarjdan %100 olarak alınına iphone 7 akşam saat 8 e kadar gider mi ??(düşük güç modunu kullandığımı varsayarsak)
Güzel dostum. Eğer ki şarj konusunda hassas biriysen İp7 yerıne ip7+ derdim fakat bütçen elvermiyormuş.
Ama sen bahsetmemişsin ios kullanıcam diye üstüne basa basa. Birde ip istiyorum sizce yeterli değil mi gibisinden yazmışsın. Evet isteyebilirsin sonuna kadarda haklısın. Fakat eğer ki hava atmak amacıyla telefon almak istersen ben bu tür insanlara direk iphone al geç derim çünkü bu tür insanların amacı hava atmaktır cihazların özelleri hakkında bişey bilmesede olur. Bunlar genelde telefonu yüz üstü masaya koyup logoyu göstermek için tonlarca parayı döker. Sözlerimde yanlış anlama beni sakin hiç bir şekilde seni bir konuda itham etmiyorum. Eğer ki sen ihtiyaç için arayış içindeysen ben sana bütün bilgimle destek olabilirim.