Sarj Süresini Uzatmak, Limitli interneti olanlar icin Apn4Apps

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam,

Pil kullanımı hakkında en cok pil goturen iki sey mobil data ve 3D oyunlar. Oyunlara birsey yapamıyoruz. Wi-fi ve GPS'i zaten manuel olarak yonetiyoruz. Mobil data icin de widgetlar mevcut fakat ekran kararınca acık unuttugumuz oluyor ve bu durumda auto sync ve arka plan versini kapatsak bile bazı programlar yine de veri alışverişi yapıyorlar.

Dedimki ekran karardıgında mobil data kapansın ve daha once belirledigim programı actigimda mobil data acilsin. Yani eski 3g telefonlardaki gibi. Tabi bu biraz android ruhuna aykırı fakat limitli interneti olanlar icin ideal.
Bunun icin daha once Easy Profiles Pro programını kullanıyordum. Uzunca bir ayar sonrasında, kendisi zaten 8Mb a yakın ram harcıyor ve ustune ustluk cpu kullanımı da artıp duruyordu daha kotusu cakılıyordu. Baktım olmayacak benzer birsey de bulamadım dedim kendim yazayım

Acıkcası ortalama kullanımda 3-4 gunu buluyor standby suresi. Uzunca suredir zaten kullanıyorum.

Sizlerin yorumlarını da almak isterim. Eksiklikler artılar vs...

----------------------------------------

Apn4Apps 1.0.1 yayınlandı.

- Yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında program listesinde oluşan hata giderildi
- Program listesinin sadece yeni program yüklendiğinde veya kaldırıldığında yenilenmesi sağlandı.
- Hakkında eklendi
- Türkçe desteği eklendi

Apn4Apps'ı Android Markette bulabilirsiniz

QR Code:

qrcodeapn4apps.png

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
telefon servisten gelsin deneyeceğim hemen :)

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedikten sonra görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim

vedatorkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar bir sorum olacak

https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.caglar.android.apn4apps&hl=tr

bağlantısında ki uygulama için sizi tebrik ediyorum.

İnternetten araştırma yapmamam rağmen sorumun cevabını bulamadım sorum şu

bu uygulamayı kurduğumuzda kotalı (1gb) internet kullanan samsung galaxy s2 de sürekli bildirimde olan facebook mail güncelleme vb (internet kullanan uygulamalar) anlık uyarıların yapıldığı durum halen devam ediyor mu ?

uygulama kotalılar için artılara sahip bu soruna yönelik çözüm uygularken belli uygulamalara izin vererek mi yapıyoruz yoksa kurup kullanmaya devam ettiğimiz takdirde ve ekran karardığında biraz önce bahsettiğim facebook mail güncelleme uyarılarını menüyü tekrar açana kadar durduruyor mu

bunu öğrenmek istiyorum telefonum henüz yeni çok fazla bilgim yok anlamadığınız bir yer olursa tekrar açıklayabilirim

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Şimdi anladığım kadarıyla, mesela tarayıcıyı açtığımızda otomatikman data transferi yani 3g veya edge bağlantı otomatik olarak açılıyor, doğru mudur? Eğer doğruysa, programı denedim, uygulamalar için tarayıcı ve Google Play uygulamasını seçtim. Daha sonra tarayıcıyı açtım ama bağlantı otomatik olarak açılmadı. Ben programı yanlış mı anladım yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi anladığım kadarıyla, mesela tarayıcıyı açtığımızda otomatikman data transferi yani 3g veya edge bağlantı otomatik olarak açılıyor, doğru mudur? Eğer doğruysa, programı denedim, uygulamalar için tarayıcı ve Google Play uygulamasını seçtim. Daha sonra tarayıcıyı açtım ama bağlantı otomatik olarak açılmadı. Ben programı yanlış mı anladım yoksa bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?

Kurmadan önce 3G veya Edge bağlantınızın açık olduğundan emin olun. Kurduktan sonra programları 3G ye ihtiyacı olabilecek uygulamaları seçiniz. Verdiginiz örnek gibi mesela tarayıcı ve Google Play.
Ekran karardıktan sonra biraz bekleyin 20 sn kadar. Ekranı açın 3G baglantınızın kapanmış olduğunu göreceksiniz. Tarayıcınızı açın 3G baglantısı otomatik acılacaktır.
Ekran karardıktan yine 10 sn (bu değer Apn4Apps içinden ayarlanabilir) sonra yine 3G baglantınız kapanacaktır.

Ayrıca kullandığınız telefonun marka modelini ve rom'unu yazabilir misiniz?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kurmadan önce 3G veya Edge bağlantınızın açık olduğundan emin olun. Kurduktan sonra programları 3G ye ihtiyacı olabilecek uygulamaları seçiniz. Verdiginiz örnek gibi mesela tarayıcı ve Google Play.
Ekran karardıktan sonra biraz bekleyin 20 sn kadar. Ekranı açın 3G baglantınızın kapanmış olduğunu göreceksiniz. Tarayıcınızı açın 3G baglantısı otomatik acılacaktır.
Ekran karardıktan yine 10 sn (bu değer Apn4Apps içinden ayarlanabilir) sonra yine 3G baglantınız kapanacaktır.

Ayrıca kullandığınız telefonun marka modelini ve rom'unu yazabilir misiniz?

Xperia X8 2.2.9 Floyo by Racht. Sanırım romdan kaynaklı bir sorun. Bende işe yaramıyor.

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia X8 2.2.9 Floyo by Racht. Sanırım romdan kaynaklı bir sorun. Bende işe yaramıyor.
Değiştirilmiş romlarda çalışabilirliğini garanti edemiyorum malesef. Herbir farklı Rom için de test etmek olanaksız. Stock romlarda herhangi bir sorun rapor edilmedi.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Değiştirilmiş romlarda çalışabilirliğini garanti edemiyorum malesef. Herbir farklı Rom için de test etmek olanaksız. Stock romlarda herhangi bir sorun rapor edilmedi.

Anladım, tabi haklısınız. Neyse, ben yine de böyle bir program yaptığınız için sizi tebrik ederim. Sony bir güncelleme yaparsa (ki sanmam) ya da yeni bir telefon alırsam eminim ki vazgeçilmezim olacaktır...

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apn4Apps 1.0.3 yayınlandı.
- ICS de görülen çöküş giderildi
- Çalışır duruma seçilmiş uygulamalar güncellemesi kontrolü eklendi
- Yükleme sonrası çalışmaması hatası giderildi
- Yeni mobil verisi zaman aşımı değerleri eklendi

ICS cihazları olan arkadaşlar deneyim ve yorumlarını gönderebilirlerse sevinirim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Apn4Apps 1.0.3 yayınlandı.
- ICS de görülen çöküş giderildi
- Çalışır duruma seçilmiş uygulamalar güncellemesi kontrolü eklendi
- Yükleme sonrası çalışmaması hatası giderildi
- Yeni mobil verisi zaman aşımı değerleri eklendi

ICS cihazları olan arkadaşlar deneyim ve yorumlarını gönderebilirlerse sevinirim.
ıcs hangı cıhazlar oluyor

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apn4Apps 1.0.5 yayınlandı

- Bildirim desteği eklendi. Ekran karardığında bildirimleri almak için mobil data sizin belirlediğiniz zaman aralıklarında, sizin belirlediğiniz süre zarfında açılıp kapanır.
- Hafıza kullanım hatası giderildi.

caglaroral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apn4apps 1.0.6 yayınlandı

- Telefon derin uykudayken çalışmama hatası giderildi