TombalakKedi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 88
Telefonu şarja taktığımda hafif oynaması normalmi yoksa ben sarj girişini mi bozmusum?
sarj kablosunun hafif oynaması normalTelefonu şarja taktığımda hafif oynaması normalmi yoksa ben sarj girişini mi bozmusum?
Yani kablo soketin içinde hafif oynuyor sorun o telefon yeni olduğu için korktum biraz yani kabloyu oynattığımda hafif sağa sola yukarı aşağı oynamasına bı sorun yokmusarj kablosunun hafif oynaması normal
yok type c nin yapısı öyleYani kablo soketin içinde hafif oynuyor sorun o telefon yeni olduğu için korktum biraz yani kabloyu oynattığımda hafif sağa sola yukarı aşağı oynamasına bı sorun yokmu
Yani kablo soketin içinde hafif oynuyor sorun o telefon yeni olduğu için korktum biraz yani kabloyu oynattığımda hafif sağa sola yukarı aşağı oynamasına bı sorun yokmu
Benimki de type c umarım dediğiniz doğrudur kılıfı çıkardım oynama açıkçası rahatsız etti tedirgin etti açıkçası poco x3 pro telefon umarım normaldiryok type c nin yapısı öyle
Takıp çıkarırken sert ama takınca oynuyor korkutan kısım oBenimki de type c umarım dediğiniz doğrudur kılıfı çıkardım oynama açıkçası rahatsız etti tedirgin etti açıkçası poco x3 pro telefon umarım normaldir
bende redmi note 8 var (şimdilik var yarın geri vercem tel i) onda denedim aynı şekilde hafiften sallanıyordu soket kısmı korkma yani type c öyleBenimki de type c umarım dediğiniz doğrudur kılıfı çıkardım oynama açıkçası rahatsız etti tedirgin etti açıkçası poco x3 pro telefon umarım normaldir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takıp çıkarırken sert ama takınca oynuyor korkutan kısım o