Şarj sıkıntısı!!!

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acayip bir durumla karşı karşıyayım, telefonu en fazla 3 ay önce aldım Son 3 gündür şarj problemi var. Gece şarja taktığım zaman sabah uyandığımda telefon ya şarj olmuyor ya da biraz olup duruyor. Şarj parçalarının hepsi orjinal sony nin şarj olduğunu gösteren şimşek işareti çıkıyor ve bildirim ışığı şarj oluyor diye gösteriyor. Birkaç yerde yazılımsal sıkıntı diye okudum ama birde sdn aileme sormak istedim lütfen yardım edin

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Cihaz ne? Z serisi ise ona uygun farklı bir şarj aleti ya da kablo ile dene. (Uygun dedim çünkü z serisi biraz daha güçlü şarj aleti istiyor.)
Yine olmuyorsa garantiye bir göstermende fayda var pil ve ya şarj aletinde sorun olabilir.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
şarj aletini değiştirin. bu sorun ile bende karşılaştım. başka bir şarj aleti ile şarj ediyorum sorun yok

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok özür diliyorum arkadaşlar cihaz xperia z1, telefonu fabrika ayarlarına çektim şarj etti şarj oldu bu gece aynı sıkıntıyı yaşarsam bildiricem şimdiden teşekkürler :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir arkadaşımda da ayni sorun var sarj aleti gece temassızlik yapıyor sorun bundan olabilir. Kontrol etmek lazim tabi yazilimsal da olabilir :)

muci61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z serisi için bence dock ünitesi kullanmanı tavsiye ederim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu benim başıma da geldi orjinal şarj aleti ile takıyordum şarj oluyor ışığı yanmıyor telefon tepki vermiyordu, sonra 1-2 saat sonra tekrar takıyordum % 15-20 doldurup bırakıyordu sonra sattım gitti daha da sony e el sürmem dedim. Bendeki cihaz Z1 di.

muci61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En iyşsi dock ünitesi bştde bir çok kablo başak tlf uyumlu başka tlf sarj rtyirmeyi deneyebilirsşn o kabloyla bakalım ylf damı var kablodamı

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herşey için teşekkürler arkadaşlar, sorun şarj aletinin arıza açtığındanmış. Servise gönderdim şarj aletine birebir değişim yapıldı. İlginiz için teşekkürler