Şarj olmuyor

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
snip_20160714143759.png

Bu sorun nasıl düzelir? Acaba gösterge mi takıldı? Kapatıp açma işe yarar mı?

Mehmet Eraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bataryayı çıkar tak, batarya olmadan çalıştırmayı dene büyük ithimal düzelecektir

Mehmet Eraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Aç kapa bir şekilde düzelir olmadı müşteri hizmetleri ara telefonla teknik destek al

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Kapağını açıp pili çıkarmam lazım. Açarsam garantisi yanar mı? Garanti etiketi vidaların üzerinde değil.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Batarya kendini bilerek şarj etmiyor dostum bu yeni nesil dizüstü bilgisayarların bir çoğunda böyle. İçerisindeki bataryayı uzun ömürlü kullanabilmek için şarjı %99 iken şarj etmeyi bırakıp biraz azaldığında tekrar şarj ediyor. Bu teknik bir problem değil ama bildiğim kadarıyla devre dışı bırakılabilen bir özellik üretici firma ile görüşebilirsin bu konu hakkında.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Batarya kendini bilerek şarj etmiyor dostum bu yeni nesil dizüstü bilgisayarların bir çoğunda böyle. İçerisindeki bataryayı uzun ömürlü kullanabilmek için şarjı %99 iken şarj etmeyi bırakıp biraz azaldığında tekrar şarj ediyor. Bu teknik bir problem değil ama bildiğim kadarıyla devre dışı bırakılabilen bir özellik üretici firma ile görüşebilirsin bu konu hakkında.
Teşekkürler.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
%95 oldu hala şarj etmiyor.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bilgisayarınızın pil yüzdesi %80 altına düşerse konuyu tekrar canlandırın başka bir çözüm üretmeye çalışalım hep beraber.
%95 şarjı kaldığında sistemin devreye gireceğini düşünmüyorum biraz daha zaman verin bilgisayarınıza. :)

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Anakart yanmış. Ben bu sorunu yaşadım önce batarya değiştirildi sorun çözülmeyince de anakart hatta bu yüzden win 10 lisans'ım bile uçtu.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Anakart yanmış. Ben bu sorunu yaşadım önce batarya değiştirildi sorun çözülmeyince de anakart hatta bu yüzden win 10 lisans'ım bile uçtu.

Sanırım bir yanlışınız var durumun anakart veya Windows 10 lisansı ile uzaktan yakından bir bağlantısı yok.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Bilgisayarınızın pil yüzdesi %80 altına düşerse konuyu tekrar canlandırın başka bir çözüm üretmeye çalışalım hep beraber.
%95 şarjı kaldığında sistemin devreye gireceğini düşünmüyorum biraz daha zaman verin bilgisayarınıza. :)
Dediğiniz gibi %80'in altına düşürünce oldu.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Mevsim sıcaklarını göz önünde bulundurursak sıcaklık değerleri normal gözüküyor.
Anakart belki biraz normalin üstünde sıcaklığa sahip olabilir ama herhangi bir soruna sebebiyet vereceğini düşünmüyorum.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Mevsim sıcaklarını göz önünde bulundurursak sıcaklık değerleri normal gözüküyor.
Anakart belki biraz normalin üstünde sıcaklığa sahip olabilir ama herhangi bir soruna sebebiyet vereceğini düşünmüyorum.
Teşekkürler. Yeni aldığımda hiç ısınmıyordu da telaşlandım biraz çünkü daha iki hafta veya üç hafta oldu alalı.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bilgisayar yaptığınız işleme göre reaksiyon gösterecektir ağır iş yükü gerektiren uygulamalar veya bilgisayar oyunları oynadığınızda yüksek ısı normaldir. Bilgisayarınızı daha uzun ömürlü ve performanslı kullanmak için soğutucu kullanabilirsiniz.

Korhan Uludağ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bilgisayar yaptığınız işleme göre reaksiyon gösterecektir ağır iş yükü gerektiren uygulamalar veya bilgisayar oyunları oynadığınızda yüksek ısı normaldir. Bilgisayarınızı daha uzun ömürlü ve performanslı kullanmak için soğutucu kullanabilirsiniz.
Soğutucumu Eminmisiniz Bence Sizde Bir Sorun var yada bende Eğer Bilgisayarın Isınmasını istemiyorsanız Veya Donmasını istemiyorsanız bios kontrölü yapın veya Expreieceden Bilgisayarım oyun için çalışsına tıklayın oyunlarda ısınma problemi olmaz

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Neden benim bir problemim olsun arkadaşım yok benim bir problemim. Ayrıca bilgisayarın içerisinde NVIDIA ekran kartı olup olmadığını nereden biliyosun sen?

Faydasız yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen.

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Söylediğiniz şeyin konumuzla veya kullanıcının problemiyle hiç bir alakası yok.

Ayrıca "Gpu Tweak" hız aşırtma için kullanılan bir uygulamadır.