Bu sorun nasıl düzelir? Acaba gösterge mi takıldı? Kapatıp açma işe yarar mı?
Açıp kapatacağım şimdi.Aç kapa bir şekilde düzelir olmadı müşteri hizmetleri ara telefonla teknik destek al
Teşekkürler.Batarya kendini bilerek şarj etmiyor dostum bu yeni nesil dizüstü bilgisayarların bir çoğunda böyle. İçerisindeki bataryayı uzun ömürlü kullanabilmek için şarjı %99 iken şarj etmeyi bırakıp biraz azaldığında tekrar şarj ediyor. Bu teknik bir problem değil ama bildiğim kadarıyla devre dışı bırakılabilen bir özellik üretici firma ile görüşebilirsin bu konu hakkında.
%95 oldu hala şarj etmiyor.Batarya kendini bilerek şarj etmiyor dostum bu yeni nesil dizüstü bilgisayarların bir çoğunda böyle. İçerisindeki bataryayı uzun ömürlü kullanabilmek için şarjı %99 iken şarj etmeyi bırakıp biraz azaldığında tekrar şarj ediyor. Bu teknik bir problem değil ama bildiğim kadarıyla devre dışı bırakılabilen bir özellik üretici firma ile görüşebilirsin bu konu hakkında.
Anakart yanmış. Ben bu sorunu yaşadım önce batarya değiştirildi sorun çözülmeyince de anakart hatta bu yüzden win 10 lisans'ım bile uçtu.
Öyle diyorsan, öyledir tabi.Sanırım bir yanlışınız var durumun anakart veya Windows 10 lisansı ile uzaktan yakından bir bağlantısı yok.
Dediğiniz gibi %80'in altına düşürünce oldu.Bilgisayarınızın pil yüzdesi %80 altına düşerse konuyu tekrar canlandırın başka bir çözüm üretmeye çalışalım hep beraber.
%95 şarjı kaldığında sistemin devreye gireceğini düşünmüyorum biraz daha zaman verin bilgisayarınıza.![]()
Teşekkürler. Yeni aldığımda hiç ısınmıyordu da telaşlandım biraz çünkü daha iki hafta veya üç hafta oldu alalı.Mevsim sıcaklarını göz önünde bulundurursak sıcaklık değerleri normal gözüküyor.
Anakart belki biraz normalin üstünde sıcaklığa sahip olabilir ama herhangi bir soruna sebebiyet vereceğini düşünmüyorum.
Soğutucumu Eminmisiniz Bence Sizde Bir Sorun var yada bende Eğer Bilgisayarın Isınmasını istemiyorsanız Veya Donmasını istemiyorsanız bios kontrölü yapın veya Expreieceden Bilgisayarım oyun için çalışsına tıklayın oyunlarda ısınma problemi olmazBilgisayar yaptığınız işleme göre reaksiyon gösterecektir ağır iş yükü gerektiren uygulamalar veya bilgisayar oyunları oynadığınızda yüksek ısı normaldir. Bilgisayarınızı daha uzun ömürlü ve performanslı kullanmak için soğutucu kullanabilirsiniz.