EtiJhin
Doçent
telefon daha yeni telefona taktığım her sarj aleti çok ısınıyor adabtörünü değiştirdim aynı problem ile karşılaştım kabloyu değiştirsem bir fark olurmu yada ne yapmalıyım.(sarj aleti cihazın orjinal sarj aleti değil)
Orjinal şarj aleti ile doldurmanı öneririm de çok kısa vakitte mi çok ısınıyor? Daha sonradan soğuyor mu?telefon daha yeni telefona taktığım her sarj aleti çok ısınıyor adabtörünü değiştirdim aynı problem ile karşılaştım kabloyu değiştirsem bir fark olurmu yada ne yapmalıyım.(sarj aleti cihazın orjinal sarj aleti değil)
Telefonu şarjda iken kullanma, uçak moduna geçir, o zaman adaptörü yoklatelefon daha yeni telefona taktığım her sarj aleti çok ısınıyor adabtörünü değiştirdim aynı problem ile karşılaştım kabloyu değiştirsem bir fark olurmu yada ne yapmalıyım.(sarj aleti cihazın orjinal sarj aleti değil)
Aynen öyle. 1 hafta olmadı adaptörüm patladı erken farketmeden yangın cikiyodu. Sessiz patlıyor birde pıt diye sinsi şey.Bence dikkat edin. Adaptör patlamaları ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Biraz daha gözlemleminizi öneririm. Bu arada şarj adaptörünün markası nedir?
üstünde rez yazıyor telefonun orjinal sarj aleti değil.Bence dikkat edin. Adaptör patlamaları ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Biraz daha gözlemleminizi öneririm. Bu arada şarj adaptörünün markası nedir?
yaklaşık yarım saat bir sürede ısınıyor ve çıkardıktan 20dk sonra eski haline geliyor.Orjinal şarj aleti ile doldurmanı öneririm de çok kısa vakitte mi çok ısınıyor? Daha sonradan soğuyor mu?
yaklaşık yarım saat bir sürede ısınıyor ve çıkardıktan 20dk sonra eski halineOrjinal şarj aleti ile doldurmanı öneririm de çok kısa vakitte mi çok ısınıyor? Daha sonradan soğuyor mu?
Kardeşim benim telefonum kendi sars aleti ile çok yavaş sars oluyordu bende gidip sars kaplosunu deyistirdin kendi adamtorume taktı kabloyu sars ettim bayaissindi bayya bı sıkıntı olurmu neyapmaliuiBence dikkat edin. Adaptör patlamaları ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Biraz daha gözlemleminizi öneririm. Bu arada şarj adaptörünün markası nedir?
Kardeşim benim telefonum kendi sars aleti ile çok yavaş sars oluyordu bende gidip sars kaplosunu deyistirdin kendi adamtorume taktı kabloyu sars ettim bayaissindi bayya bı sıkıntı olurmu neyapmaliui
Telefona bişey olurmu
Reis ben bu konuyu açtığımda çiftlik bankın parlayan dönemiydi sencede biraz geç olmadımı .dorijinal kullan orijinal olmayan şarj nedeni ile bozulursa garanti dışı kalır.
patlarsa da üretici sorumlu olmaz.