Sarj aleti ısınıyor

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
telefon daha yeni telefona taktığım her sarj aleti çok ısınıyor adabtörünü değiştirdim aynı problem ile karşılaştım kabloyu değiştirsem bir fark olurmu yada ne yapmalıyım.(sarj aleti cihazın orjinal sarj aleti değil)

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
telefon daha yeni telefona taktığım her sarj aleti çok ısınıyor adabtörünü değiştirdim aynı problem ile karşılaştım kabloyu değiştirsem bir fark olurmu yada ne yapmalıyım.(sarj aleti cihazın orjinal sarj aleti değil)
Orjinal şarj aleti ile doldurmanı öneririm de çok kısa vakitte mi çok ısınıyor? Daha sonradan soğuyor mu?

ShahinF27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu şarjda iken kullanma, uçak moduna geçir, o zaman adaptörü yokla

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4523139)

Son düzenleme:

AMC

Profesör
Reaksiyon puanı
846
Orjinal kullanmaya özen gösterinde orjinalde ısınır havalar ısındı zaten doğal ısınmazsa bi anormallik var tabi aşırıya kaçmazssa.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Bence dikkat edin. Adaptör patlamaları ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Biraz daha gözlemleminizi öneririm. Bu arada şarj adaptörünün markası nedir?
Aynen öyle. 1 hafta olmadı adaptörüm patladı erken farketmeden yangın cikiyodu. Sessiz patlıyor birde pıt diye sinsi şey.

Reaksiyon puanı
16,128
telefonda sorun var garantisi varsa servise ver yoksa yeni al ondan hayır gelmez artık şarjları yakar artık.

EtiJhin

Doçent
Reaksiyon puanı
147
Bence dikkat edin. Adaptör patlamaları ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Biraz daha gözlemleminizi öneririm. Bu arada şarj adaptörünün markası nedir?
üstünde rez yazıyor telefonun orjinal sarj aleti değil.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Orjinal şarj aleti ile doldurmanı öneririm de çok kısa vakitte mi çok ısınıyor? Daha sonradan soğuyor mu?
yaklaşık yarım saat bir sürede ısınıyor ve çıkardıktan 20dk sonra eski haline geliyor.

Son düzenleme:

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4524011)

Son düzenleme:

umutkoyuncu2814

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim benim telefonum kendi sars aleti ile çok yavaş sars oluyordu bende gidip sars kaplosunu deyistirdin kendi adamtorume taktı kabloyu sars ettim bayaissindi bayya bı sıkıntı olurmu neyapmaliui
Telefona bişey olurmu

Berat Çıracı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim benim telefonum kendi sars aleti ile çok yavaş sars oluyordu bende gidip sars kaplosunu deyistirdin kendi adamtorume taktı kabloyu sars ettim bayaissindi bayya bı sıkıntı olurmu neyapmaliui
Telefona bişey olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle iyi günler dilerim sorunu gördüm ve sana yardımcı olmak için siteye kayıt oldum ?. Her neyse. Şarz adaptörünün ve kablonun ileteceği belli akım değeri vardır. Bunlar birbiriyle uyumlu değilse şarj aleti ısınır. Önlem alınmazsa yanar ve patlar. Haliyle elektronik cihaz zarar görür. Orijinal Şarz adaptörü ve kablosu kullanmanı öneririm. Yavaş şarj olma sorununuda orijinal Quick charchge adaptörleri ile çözebilirsiniz. Sağlık paradan önemlidir bunu unutma.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
orijinal kullan orijinal olmayan şarj nedeni ile bozulursa garanti dışı kalır.
patlarsa da üretici sorumlu olmaz.