Sarıkız Örümceği Niğde'lilerin Kabusu Oldu!

Reaksiyon puanı
626
Köylü korkudan balkona çıkamıyor

nigde-de-sarikiz-orumcegi-kabusu-9644741.Jpeg

Niğde’nin Fertek köyünde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ortaya çıkan sarıkız örümceği vatandaşların kabusu oldu. Köyün sakinleri korkudan balkona çıkamıyor, camları ve kapıları açık bırakamıyor.

Niğde Fertek köyünde yer alan Basın Evleri Sitesinde sık sık görüldüğü iddia edilen sarıkız örümceği vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Örümceğin, geçen hafta mahallede yaşayan Seyhan Büyüktopal'ı yüzünden ısırmasından sonra, mahalleli yetkililerden çözüm beklemeye başladı.

Niğde'de sarıkız örümceği kabusu

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bulunduğum bölgeye çok yakın yerde çıkıyormuş ama zehirli olmaması tedirgin etmiyor.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
yok ya örümcekler öyle kötü değil peygamber efendimiz(SAV)'in hayatını kurtaran örümcekler vardı...
Peygamber Efendimiz (s.a.s) Mağara Hikayesi
Bunlar bildiğimiz örümceklerden değil hatta tür olarak bir örümcek te değildir o yörede onlar böğü, sarıkız, deve örümceği gibi isimlerle anılır son derece ölümcül bir yaratıktır çok hızlı koşar ve yükseklere zıplar boyutu bir el kadardır. Isıracağı yeri uyuşturur yani acı hissetmezsin fakat ısırmak için uyguladığı sıvı, eti kısa bir zamanda hızla çürütmeye başlar ve henüz maalesef bir panzehiri yok. Yani ısırdığını o an farkedip müdahale etmezsen çok kötü sonuçları olabiliyor.

Reaksiyon puanı
16,128
Ş.Urfa'da hiç görmedim onlardan ama yeşil örümcekler gördüm irilerdi ama sokanını görmedim birini şaka örümceği diye elime almıştım gerçek olduğunu görünce bırakmıştım ...