Fiyatı iyi olsa bile alacağın en nalet karttır. Benim gibi yılda 3 kere wattman + 4 kere blackscreen + Driver sorunlarından oyun oynayamamanı istemem doğrusu.Arkadaşlar Bu Kart Alınır Mı? 1700 TL'YE Alacağım Sıfır Kapalı Kutu Almalı Mıyım?
Allah Allah O Kadar Mı Kötü?Fiyatı iyi olsa bile alacağın en nalet karttır. Benim gibi yılda 3 kere wattman + 4 kere blackscreen + Driver sorunlarından oyun oynayamamanı istemem doğrusu.
Ben yaşadıklarımı söylüyorum sadece.Allah Allah O Kadar Mı Kötü?
Sapphire Partner Marka Her Zaman Partner Marka Alın Diyolar Ama?Allah Allah O Kadar Mı Kötü?
bir de msi gereksiz pahalı diyolarMsi tercih ederim aga
Hocam bu bütceye daha yüksek bitli bir kart alınamaz. Belki 2300 e 192 bitlik 1660 Super var. Daha yok yani.Alınmaz ekran kartları veri aktarımına dayanırlar. Veri aktarım hızları çok önemlidir bu yüzden . 128 bit bi ekran kartını almanızı pek tavsiye etmem.
1700 TL KART Önerebilir Misiniz O ZamanAlınmaz ekran kartları veri aktarımına dayanırlar. Veri aktarım hızları çok önemlidir bu yüzden . 128 bit bi ekran kartını almanızı pek tavsiye etmem.
AynenHocam bu bütceye daha yüksek bitli bir kart alınamaz. Belki 2300 e 192 bitlik 1660 Super var. Daha yok yani.
1700 TL KART Önerebilir Misiniz O Zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen
Fiyatları 2300 den başlıyor. Bütçeyi aşar.Tercihimi net bir şekilde 1660 s den kullanırdım.
1700 TL NERDEN BULACAĞIM 1660S YARDIMCI OLUR MUSUNUZTercihimi net bir şekilde 1660 s den kullanırdım.
Bulamazsın. 2. El falan belki. Palit GTX1650 SUPER GP OC 4GB 128Bit GDDR6 | Game Garaj önerim bu kart olur.1700 TL NERDEN BULACAĞIM 1660S YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
1650S ATTIĞIM KARTTAN DAHA MI İYİGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatları 2300 den başlıyor. Bütçeyi aşar.
Az çok aynıdır performans olarak. Ama problemleri yoktur.1650S ATTIĞIM KARTTAN DAHA MI İYİ
ABİ NE KADAR BEKLİYECEĞİM 1660S'LER KALİTELİ OLANLARI NE KADAR DAN AŞLIYOArkadaşım ben her yerde bunu derim. Biraz daha bekle iyisini al . En azından başında para sıkıntı olur sonradan rahat edersin .
Normaller 2300 kaliteliler 2700. Ekonominin pek iyiye gideceği yok. Bence beklemek yapacağin en saçma şey olurmABİ NE KADAR BEKLİYECEĞİM 1660S'LER KALİTELİ OLANLARI NE KADAR DAN AŞLIYO
5500 XT SANKİ BENİ BİRAZ DA CEZBEDİYO YAAz çok aynıdır performans olarak. Ama problemleri yoktur.
Sen bilirsin.Fiyatı iyi olsa bile alacağın en nalet karttır. Benim gibi yılda 3 kere wattman + 4 kere blackscreen + Driver sorunlarından oyun oynayamamanı istemem doğrusu.
PEki Dediğiniz Kartı Alacağım FPS Değerleri Hakkında Bilginiz Var Mı?Sen bilirsin.
5500XT ile neredeyse bir fark yok. 1 2 fps önde bazı oyunlarında 1650 SuperPEki Dediğiniz Kartı Alacağım FPS Değerleri Hakkında Bilginiz Var Mı?
internette rx 570 ile karşılaştırması var rx 570 den az puan almış5500XT ile neredeyse bir fark yok. 1 2 fps önde bazı oyunlarında 1650 Super
nE? Rx 590 dan daha iyi olan bir kart yani. Versus gibi saçma sitelerden bakdıysan onlar fake.internette rx 570 ile karşılaştırması var rx 570 den az puan almış
Hocam ben arkadaşa o kart ile neler yaşadıklarımı anlattım. ona kalmış durum.5500xt gayet alınabilir bir karttır. Bugün de incehesapta güzel bir fiyata geldi sanırım. Duruyorsa alın derim.
Hocam ne zaman aldığınızı bilmiyorum ama amd drivera bağlı problemlerini çok çok büyük oranda düzeltti. En azından 5000 serisi için bu böyle. 5500xt,5600xt, 5700xt bu serinin her kartını aldım aldırdım son 6-7 ay içerisinde. Bir kişiden şikayet duymadım.Hocam ben arkadaşa o kart ile neler yaşadıklarımı anlattım. ona kalmış durum.