Sapphire R7 250X GDDR5 2GB 128Bit

ugurcansnkylr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bu ekran kartını aldım dün. Sistem okadar fazla iyi degıl ama gerçekten cs.go lol fps oyunları gta 4 gibi oyunları dusuk olsa bıle oynadım.

Bu ekran kartını aldıgım zaman bana nasıl bı performans saglam fps alıyorsam sımdı kaç fps alırım?
işlemci : amd athlon X4 641
6GB RAM
ekran kartı : Şuan Nvidia Geforce 210 ekran kartı var. (yukarıdakını yeni aldım).
güç : 450w psu
anakart : gigabayt ga-A55M-DS2 fm1 amd A55

Upgrader35

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Kart düşük ölü yatırım bence. İkinci el aldiysan baska. Bir de sapphire çok ısınıyor...

ugurcansnkylr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kart düşük ölü yatırım bence. İkinci el aldiysan baska. Bir de sapphire çok ısınıyor...
Yanlış düşünüyosun dostum gayet ıyı bır kart cok arastırdım ettım gercekten hakkı weren bı kart 1 haftadır felan kullanıyorum ne ısınma olsun ne kasma olsun ıyı bır sıstemın varsa pc'yı yormadan işlev gören bı kart orta derece bı sıstem ıcın benımkı gıbı gayet ıyı bır ekran kartı.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
O kart ddr3 olmasi lazim ddr5 olamaz. Bende de r7 240 vardi. 2gb 128 bit. İkiside hemen hemen ayni performansa sahip. Gta bes gibi yuksek cevre detayina sahip oyunlari oynayamazsin ama onun disina kalan tum oyunlari low da 1080 p de 30 fps de oynatabilicek bi kart. Gta bes gibi oyunlarda ise low da yetersiz kaliyor cozunurlugu biraz dusurmen gerekicwk. Eger gozun bf crysis gta v gibi oyunlarda degilse eski nesil oyunlari ultra oynatabilcek iyi bi kart. Asus gpu tweakle oc yap sonra otur keyfine bak. Hayirli olsun reyiz. Simdiden