Sansar Salvo - Seremoni Efendisi 2009

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
4qlrpz.jpg

2008 yılı sonlarında hazırlıklarına başladığı bu yeni albümünde Sansar’a, Kadıköy Acil’den Selo ve Önder, Alcatraz ekibinden Mafsal, Heja ve Telaş Türkçe vokalleriyle konuk oldu. Albümün en büyük sürprizleri ise efsane Non-Phixion grubundan Sabac Red, La Coka Nostra tayfasının önemli isimleri Slaine ve Big Left, Jedi Mind Tricks ve AOTP albümlerinden hatırlayabileceğimiz King Magnetic ve Death Rap ismini verdikleri tarzlarıyla farklı bir ikon olmayı başarmış Psyhco-Logical Records‘tan üçüncü albümlerini yayınlayan Riviera Regime grubundan Klee Magor da Sleazebag düetleri.

Kayıtları, SG Music Productions, Stüdyo Metropolis, B-**** Production, Alcatraz Records, Olympos Records, Kadıköy Acil, Beat Pazarı, CommonWealth Records, Suburban Noize Records, Psycho-Logical Records, Babygrande Records ve Landmine Entertainment’de gerçekleştirilen albümün altyapılarında Sansar Salvo, King Magnetic, Puma, Emir (Monoman), DJ Yeter, Xir Gökdeniz, Uğur Oral, Hayki, Epik, Rapozof, Menace 99 (of Life And Death Production), Santino ve Dinamit'in imzalarını görüyoruz. Ayrıca Soulvein grubunun gitaristi Melih Bertan da elektro gitarıyla albümde Sansar'a destek olan isimlerden bir tanesi.

Albümün Mix ve Mastering'i Sansar Salvo'ya, kapak tasarımı ise Cem Karabulut'a ait. Ayrıca albümün parça listesinde ikinci sırada bulunan “Pisi Pisine”ye Firar Güney Kayran yönetmenliğinde bir video klip çekti. Çekimleri bir gün süren klibin montajı da Firar Güney Kayran’a ait.

"Sansar Salvo - Seremoni Efendisi" Tracklist:

01. Tasdikname
02. Pisi Pisine
03. Toz Bulutu
04. Seremoni Efendisi
05. Nakarat Yazdıkça feat. Big Left (of La Coka Nostra)
06. Çapraz Kültür Avantajı feat. Sabac Red
07. Psikolojik Savaş feat. King Magnetic
08. Kötü feat. Slaine (of La Coka Nostra)
09. Bu Yollar feat. Selo (of Alaturka Mavzer) & Önder (of Mihenk Taşı)
10. Aksi Olma
11. Bizim İçin feat. Klee Magor da Sleazebag (of Riviera Regime)
12. Bombalar Hedef Bulur
13. Korkak Çocuk
14. Kayıplara Karışanlar feat. Mafsa & Heja & Telaş

Sansar Salvo - Pisi Pisine klip

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Seremoni ustası Rap yap bağır. Öyle robot dansı yaparım ki kalbimi teneke sanır.

Sago Kasvaa :D

Şu sansar dan nefret ettiğim kadar -bir de ayben var :D- hiçbir Rapper'dan nefret etmiyorum.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kusura bakma ama rapten soğudum bu klibi seyredince.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şu Fuata gıcık kapıyorum keşke olmasaydı klipte

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu adam sagopa kajmere "paranı verdim" diye dis atmaya çalışan (en gıcık olduğum hayvan) sansar adını kullanan! değilmi?

Sagopada efendice vermiş cevabını "Küfretmektense sago bırak sayfa boş kalsın".:thumbup:

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu adam sagopa kajmere "paranı verdim" diye dis atmaya çalışan (en gıcık olduğum hayvan) sansar adını kullanan! değilmi?

Sagopada efendice vermiş cevabını "Küfretmektense sago bırak sayfa boş kalsın".:thumbup:
Paranı verdim adlı diss e cevabını Bu Şarkıyı Zevk İçin Yaptık adlı parçada '' Paran varsa git gofret al '' diyerek bir cümleyle cevabını vermişti :)

O senin söylediğin söz ise Şikayetname parçasında Sago nun Ceza ile dissleşmesine son verdiği cümledir .

Ama senin dediğini anladım o cümleyi genelleme olarak söledin tüm gelen küfürlü dissler için kullandın , yinede ben belirtmek istedim doğruyu o ayrı mesele :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Sansar Salvo
severim indirek bakalım albümünü :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Belki parasını verip indiriyor. :P

Gel de inan. :D

ÆTK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Albümü aldım çok güzel bir çalışma olmuş sansar salvo'dan ben normalde sagopa kajmer dinliyorum ama güzel rap yapan herkeside dinlerim sago ona düşman diye bende düşman olamam sonuçta o sansarla aralarında olan bir sorun ben yaptıkları müziğe bakarım ve dissde zaten rapin bir parçası

scream1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MysteЯio;745960 dedi ki:
05. Nakarat Yazdıkça feat. Big Left (of La Coka Nostra)
06. Çapraz Kültür Avantajı feat. Sabac Red
07. Psikolojik Savaş feat. King Magnetic
08. Kötü feat. Slaine (of La Coka Nostra)
11. Bizim İçin feat. Klee Magor da Sleazebag (of Riviera Regime)

Albümdeki featler dikkat çekiyor, Amerika'dan falan çok tanıdık isimler var. Türkçe Rap piyasası için müthiş sevindirici bi haber demekki yavaş yavaş piyasa oluşmaya başladı. ;) :thumbup:

Heyban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sansar Salvo ya , yeraltının kralı :) Fuat klibi bozmuş.

ryder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
heybana katılıyorum .Bana Göre Sansar benzersiz unique bi rapçi , fuat zaten o kiloyla bütün videolarda görüntü kirliliği :)

Bekoroma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sagopayı bilmem ama bu adam rap yapıyor hemde hakkıyla :) Albüme vereceğim paraya acımayacağıma adım gibi eminim. Sansar Salvo Yerinde Duramayan Adam :)