Soru Sanırım eşcinselim ne yapmalıyım

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Merhaba arkadaşlar 23 yaşında bir erkeğim. Bu durumu ilk nerede fark ettin derseniz berber saçımı keserken istemeden bana yaslanmıştı ve bu hoşuma gitmişti. Sanırım eşcinselim ne yapmalıyım

Yardım lazım hocalarım
@_Zaur_
@phanmetal
@Erase

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,876
Psikolojik destek alıp bundan utanmalısın.

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Belki gerçekten kızlardan değil de erkeklerden hoşlanıyorsundur. Kendini bir şey olmak için zorlama, 21. yüzyıldayız sonuçta. Nasıl hissediyorsan o ol.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Psikolojik destek alıp bundan utanmalısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki gerçekten kızlardan değil de erkeklerden hoşlanıyorsundur. Kendini bir şey olmak için zorlama, 21. yüzyıldayız sonuçta. Nasıl hissediyorsan o ol.
Hocam ama @Yahya Furkan bu arkadaş utan diyor. Haksız mı o zaman

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Gerçekten psikolojik destek almanız lazim, açtığınız konularda dile getirdiğiniz sorunlar normal değil. Oluruna bırakma, hayatını sıkı bir disipline sok.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Gerçekten psikolojik destek almanız lazim, açtığınız konularda dile getirdiğiniz sorunlar normal değil. Oluruna bırakma, hayatını sıkı bir disipline sok.
Hocam 2 senedir terapi alıyorum zaten

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Hocam ama @Yahya Furkan bu arkadaş utan diyor. Haksız mı o zaman
Eğer gerçekten öyleysen utanmana gerek yok, sen zaten içinde öylesindir. Kendini değiştiremezsin, bunun için kendine de kızamazsın.

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
O zaman sen nasil istiyorsan öyle ol. @mb14 çok güzel açıklamış. Yine de özellikle bir erkek olarak hemcinsinden hoşlanmak çok saçma. Ülke de medeniyet yoksunu insan çok, anlayışla karşılayamayabilirler ama hemen pes etme bence, erkeklerden hoşlanmıyorum diyip hayatını sıkı bir disipline sokacaksın, spora başla, her sabah 7 de kalkip yürüyüş vs. yap. Kendine inan, benliğin şu an ki hâlin gibi olmamali.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
O zaman sen nasil istiyorsan öyle ol. @mb14 çok güzel açıklamış. Yine de özellikle bir erkek olarak hemcinsinden hoşlanmak çok saçma. Ülke de medeniyet yoksunu insan çok, anlayışla karşılayamayabilirler ama hemen pes etme bence, erkeklerden hoşlanmıyorum diyip hayatını sıkı bir disipline sokacaksın, spora başla, her sabah 7 de kalkip yürüyüş vs. yap. Kendine inan, benliğin şu an ki hâlin gibi olmamali.
Söyle sevda içinde türkümüzü
Aç bembeyaz bir yelken
Neden herkes güzel olmaz
Yaşamak bu kadar güzelken?
İnsan, dallarla, budaklarla bir
Aynı maviliklerden geçmiştir.
İnsan nasıl ölebilir,
Yaşamak bu kadar güzelken?

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
Seninki psikolojiktir çıkar aklından öyle şeyleri. Ne güzel kızlar var ne yapacaksın erkeği? ?

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Eşçinselliği psikolojik destekle alakalandıran arkadaşların kafasından ne geçiyor acaba?

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Eşçinselliği psikolojik destekle alakalandıran arkadaşların kafasından ne geçiyor acaba?
Normal değil, eğer troll değilse şimdiye kadar açtığı konular normal değil. Psikolojik destek alması lazim ve kaldi ki alıyormuş. Doğrudan eşcinselliği psikolojik destekle alakalandirmadim.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Şimdi toplumun bir kesimi buna olumsuz bakar bir kısmı olumlu. Önemli olan sen kendin açından ne düşünüyorsun o bence. Bu konudan rahatsız oluyorsan kendi adına başka bir şey aksine mutlu oluyorsan başka bir şey.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Psikolojik rahatsızlık istemeden onu öyle şeylere yönlendirebilir. Bir koluna dokunmakla hemen eş cinselmi oldu? Belki bir süre sonra aklından kaybolacak.
Yavrum, bununla eşcinsel olunduğunu savunan biri yok. Eşcinselliğin psikolojik destekle alakası nedir? Ben sana bunu soruyorum.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Şimdi toplumun bir kesimi buna olumsuz bakar bir kısmı olumlu. Önemli olan sen kendin açından ne düşünüyorsun o bence. Bu konudan rahatsız oluyorsan kendi adına başka bir şey aksine mutlu oluyorsan başka bir şey.
Güzel konuştunuz valla hocam

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Bir kere hoşuna gitti diye eşcinsel olacak değilsin. Yaşamaya bak hayatını. Takılma böyle şeylere
Mesaj otomatik birleştirildi:

@_Zaur_ un bu konuyla ne alakası var:D