Sanırım bu...?

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başlıkta da dediğim gibi sanırım ''bu'' netbookta karar kıldım.Şimdi:
-evet, işte bulmuşsun...
-hayır yapma...
-daha iyisi var vb...
-öneri,şikayet ,tecrübe ve tavsiyesi olanlar varsa ;yardımcı olursanız sevinirim!

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bende LG'nin netbook'unu kullanıyorum. Şahsen Netbook olayı bana çok mantıklı gelmedi. 600 küsür TL vermişken daha performanslı ve büyük ekranlı birşey alabilirsin gibime geliyor. Bu beğendiğin markayı kötülemek için değil. Netbook kullanmadıysan bilmen için söylüyorum. İşlemci ve Ekran kartı performansları hiç bir zaman memnun etmiyor. Recovery ile kurulum yapılıyorsa, hep en özelliksizi kuruluyor. En özelliklisini bile kursan yine verim alamadığın oluyor. v.s. v.s. v.s. Kısaca şahsi fikrim....... Netbook alma, NoteBook al :)

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yani ben pek fazla performansa ihtiyaç duyacağımı zannetmiyorum.Oyun oynamam,internet foto,video,müzik...?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
dedimya kara tabiki senin, ama hızlı bir araştırma yaptımda. Şu Bilgisayar, ondan ne kadar kötü :) Fiyat aşağı yukarı aynı. Zaten PC yi aldıktan sonra çıkar sana iş. Keşke Keşke deme sonra :D

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
!!!?

---------- Post added at 03:02 ---------- Previous post was at 02:09 ----------

Yani anladığım kadarıyla ''en kötü bi laptop işlemcisi bile ,en iyi bi netbook işlemcisinden daha iyidir''.
-demek istediğiniz tam olarak bu mu?

maviguvercin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yani anladığım kadarıyla ''en kötü bi laptop işlemcisi bile ,en iyi bi netbook işlemcisinden daha iyidir''.
-demek istediğiniz tam olarak bu mu?

Bi cevap verecek yok mu bu soruya?

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Benim şahsi fikrim tam anlamıyla bu. Zaten netbook'ta notebook'un tadını hiç bir zaman bulamassın. tablet falan tavsiye etmişler ama, hiç kullanmadım onları bilmiyorum.