Soru Sandık Görevlisi yapmışlar, haberim yok, ne yapacağım?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Ysk dan mesaj geldi vatan partisi sandık görevlisi diye, benim vatan partisi ile ne alakam var anlamadım, siyasetle işim yok, memur değilim, ben nereye itiraz etmeliyim gitmessem 50 gün idari para cezası varmış saçmalık bu.

eminozcanaslan

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Başka bir partiden ya da stklardan başvuru yapmış olabilir misin?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Birisi sana şaka yapıyor olmasın ? İşletiyor flan...
Başvuru olmadan bu işler olmaz öyle kolay kolay. veya birisi senin adına başvurmuş olabilir mi ? Ailenden veya çevrenden Vatan partili olup senin adına bir şeyler yapabilecek birisi var mı ?

Birisi senin adına şu formu doldurmuş olmasın !

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,375
Başvuru olmadan bu işler olmaz öyle kolay kolay. veya birisi senin adına başvurmuş olabilir mi ? Ailenden veya çevrenden Vatan partili olup senin adına bir şeyler yapabilecek birisi var mı ?

Bunun olması muhtemel, çevredekilerin bile bileceği bilgilerle dolduruluyor.

eminozcanaslan

Asistan
Reaksiyon puanı
88

Gidebilirsin aslında hocam güzel olur sandık görevlisi olman

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,617
Gidebilirsin aslında hocam güzel olur sandık görevlisi olman
Giderim gitmesine de vatan partisi ile bir alakam yok yoksa giderim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka yok hocam ilçe seçim kuruluna gittim nadir olarak partiler böyle şeyler yapıyor itiraz hakkı doldu gideceksiniz dediler ?

eminozcanaslan

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Giderim gitmesine de vatan partisi ile bir alakam yok yoksa giderim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka yok hocam ilçe seçim kuruluna gittim nadir olarak partiler böyle şeyler yapıyor itiraz hakkı doldu gideceksiniz dediler ?
Olaya vatan partisi değil de sandık için gidiyorum düşüncesiyle baktık mı sorun kalmıyor hocam ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Açıkçası 395 TL için o gününü heba etmeye değmez bence. Nasıl işmiş bu sen başvurmadan sana çıkıyor.

Üstelik seçim kritik aman oylara bir şey olmasın aman bir yanlışlık olmasın aman ıslak imzalık kağıtlar oy pusuluları kaybolmasın diye gecelere kadar orada durman gerekir. Türlü türlü insan ile muhattap olmak zorunda kalması cabası.

İşin kötüsü bir usulsüzlük olur yanlışlık olur orada birisi bir şey yapmaya çalışır sandık görevlisi olarak sana patlar birde durum. Ben şahsen hiç bulaşmazdım.

Not: Ben aksiyon seviyom diyorsan gidilebilir :) Ne olur sanki en kötü dayak yer gelirsin sandık başında kavga dövüş çıkarsa... Vatan vartiside hükümete yakın dimi birde :D ! Şaka bir yana ilerde torunlarına anlatırsın. Cumhuriyetin 100. yılında efsane seçimlerde bende görevliydim ne günlerdi bee diye...