Sanallaştırma desteği olmayan işlemcilerde Virtual XP çalıştırma yaması

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Microsoft'un yaması ama bunu neden Microsoft yayınlamıyor:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ne diyorsun almi sen onay veriyormusun deneyelim mi? :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şimduk, önce bu yamayı kurup, ardından microsoftun download sayfasındaki Virtual PC yi ardından da Mode XP yi mi kuracağız biri bana anlatsın :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şimduk, önce bu yamayı kurup, ardından microsoftun download sayfasındaki Virtual PC yi ardından da Mode XP yi mi kuracağız biri bana anlatsın :)
İlk önce MS'nin sitesindeki Windows Virtual PC 'yi indir,yükle.Sonra yamayı yükle.Sonrada MS'nin sitesindeki Windows XP Mode'u indir,kur

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Bizim evdekilere de iyi oldu iyi olan sistem bende:D onlar kullanamayordu XP Mode'yi :D şimdi kullanırlar:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Olmadı malesef. En son Mode XP yi yüklemesi bittikten sonra, Mode XP yi başlatı seçtim. Ama bi hareket olmadı PC de.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Olmadı malesef. En son Mode XP yi yüklemesi bittikten sonra, Mode XP yi başlatı seçtim. Ama bi hareket olmadı PC de.
Biraz dalga geçiyorsun gibi geldi bana:D yeniden başlat dene.Olmaz ise format at kurtul yaw:D

Bu forumda sadece senden duydum hareket yok lafını:D:D:D:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Biraz dalga geçiyorsun gibi geldi bana:D yeniden başlat dene.Olmaz ise format at kurtul yaw:D

Bu forumda sadece senden duydum hareket yok lafını:D:D:D:D

Valla tık yok yahu videoya çekeyim istersen :D
Herşey süper ama bi bu Mode XP olayında böyle şeyler oldu. Ultimate DVD yükleyeceğim yakında. RTM Enterprise var şu an.

He birde anasayfadaki Forum nickimizle giriş yaptığımız yerde de Tık yok :D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Valla tık yok yahu videoya çekeyim istersen :D
Herşey süper ama bi bu Mode XP olayında böyle şeyler oldu. Ultimate DVD yükleyeceğim yakında. RTM Enterprise var şu an.

He birde anasayfadaki Forum nickimizle giriş yaptığımız yerde de Tık yok :D

Ne yapacaksın xpyi::):):thumbup1::thumbup1:
Boş ver artık onu tarihin karanlık sayfalrına göm gitsin:D:D
Muhtemelen Enterprise ile çalışmıyorsa Ultimate ilede çalışmayacaktır:D:D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Aslında zaten XP de yüklü, ama bulunsun istedim yani Mode XP :)
Mame oyunları oynuyorum, XP kadar güzel görüntü vermiyor malesef Windows 7. Sun VirtualBox'a XP kurdum, orada bile Windows 7 deki aynı görüntüyü veriyor, Mode XP de de aynı olacaktı diye düşünüp bu işe noktayı koyuyorum :D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Yamayı kurup ardından yeniden başlattıktan sonra xpmodu kurmak yeterli oluyor.Denedim çalıştı:) teşekkürler alicanss.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Benim eski bilgisayarda işe yarar sağolasın...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Herkes teşekkür etmiş kuru kuru teşekkür olmuyor puan verin alicanss'a,ben verdim:D

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Herkes teşekkür etmiş kuru kuru teşekkür olmuyor puan verin alicanss'a,ben verdim:D

Vermediğimizi nereden biliyorsun:D verdik. Bu arada sana da bir borcum vardı onu da vereyim bari:D:D
EDİT: yahu ALMİ sana hala puan veremiyorum,günde 1 puan verebilirsiniz yazıyor kabul etmiyor,:D:D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Vermediğimizi nereden biliyorsun:D verdik. Bu arada sana da bir borcum vardı onu da vereyim bari:D:D
EDİT: yahu ALMİ sana hala puan veremiyorum,günde 1 puan verebilirsiniz yazıyor kabul etmiyor,:D:D
Komplo var bana karşı:D

akskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alican yama için sisteminiz için uygun değil diyor. Yüklenmiyor.

akskon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce Virtual PC'yi yüklemeniz gerekir.Sonra yamayı uygulamalısınız.Birde işletim sisteminiz 32 bit ise x86 olan dosyayı,64 bit ise x64 olan dosyayı yüklemelisiniz.
Virtual PC yi burdan indirin ve yükleyin.
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

virtual xp kurmadan denedim olmadı. Virtual xp kurdum ardından yamasız güncellemeyi kurdum. Ama sonuç yine yükleme yapmıyor. Herşeyi doğru yapıyorum.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
virtual xp kurmadan denedim olmadı. Virtual xp kurdum ardından yamasız güncellemeyi kurdum. Ama sonuç yine yükleme yapmıyor. Herşeyi doğru yapıyorum.
İlk önce sistemin 32 yada 64 bit olduğuna dikkat et.Sonra sisteminin kaç bit olduğuna göre bağlantıda dosyaları indir.İlk önce küçük boyutlu olan güncelleme yükle.Sonra alicanss arkadaşımızın verdiği yamayı yükle(yine kaç bit olduğuna bağlı).Sonra büyük boyutlu olan Windows XP Mode'u yükle.

Sonra Başlat-Tüm Programlar-Windows Virtual PC-Windows XP Mode yolunu takip et.