Sanalkart ve Godady

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba;

Ben garanti sanalkartımı kullanarak domain almak istiyorum.Arastırdım godady en güveniilir yerlerden birisi.Yalnız bi ka sorum olacak; Godadyden sanalkartım ile domain alabiliyormuyum ? İkinci sorum ise memurum ve ilerde herhangibir sorun cıkmaması için abimin ismi ile domain alabilirmiyim ?
Şimdiden saolsun herkes..

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1.cevap alabılırsınız.
2.cevap abinizin ismi ile domain alabilirsiniz.
ama sıze benım tavsıyem isimtescilden alın alan adınızı nede olsa turk ve karsınızda sıze ozen gosterecek bırı bulabılırsınız.

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sanal kart ile godadyden aldım...Garantinin böyle güzel hizmet vereceği aklıma gelmemişti...
Yabancı dezavantaj olsada domainde en temiz sicile sahip siteymiş.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Normal kartın ilede alabilirsin. Benim domain 3 yıldır godady'de. bi sorun çıkmadı. ama IHS'den almanı önerirdim. Hem yerli,hemde kaliteli bir firma..

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Ben de şu an godaddy ile çalışıyorum.Biraz yavaş olsa da memnunum.Aslında Türkiye lokasyonlu bir sunucu isterdim ama aynı özellikler için Türkiyede görüştüğüm firmalar en ucuz ayda 150 TL isteyince mecburen yurtdışını seçtim.

not:konu domainmiş özür diliyorum.Ben hostingten bahsediyorum.Domaini bende Türkiyeden aldım.

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gülünecek durumdayım teleffuza göre domain aldım bende sevınıoorum mosmorum şimdi :D

www.istatislik.com Ama istatislik yanlış istatistik dogrusu gitti 10 ytl