Soru Sanal Zorbalık

n0name

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sanal zorbalığa çok fazla maruz kalmaya başladım ve bu beni piskolojikman çok fazla olumsuz etkiliyor nasıl bunun üstesinden gelebilirim?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,830
Biraz daha açar mısınız? Hangi konuda, hangi platform mesela? Veya kimler?

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Nerede? Hangi site veya hangi program? Gerekirse beraber gideriz.

n0name

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Biraz daha açar mısınız? Hangi konuda, hangi platform mesela? Veya kimler?
Discordda genel olarak illegal işlere bulaşan değerlere saygısızlık edip herkesle dalga geçen kişiler yapıyor engelliyorum farklı fake hesaplarla geliyorlar en sonunda discord u kullanmayı bıraktım fakat imstagramdan devam ettiler

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Discordda genel olarak illegal işlere bulaşan değerlere saygısızlık edip herkesle dalga geçen kişiler yapıyor engelliyorum farklı fake hesaplarla geliyorlar en sonunda discord u kullanmayı bıraktım fakat imstagramdan devam ettiler
Sunucu var mı?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,830
Cimere şikayet edebilirsiniz. İnstagramınızı falan bulmaları şaşırttı, farklı anonim hesaplar açsanız bulaşacaklarını sanmıyorum.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Yüz yüze tanımadığın insanlarla sosyal medya/oyunlarda mesafeli ol bilgilerini söyleme.

n0name

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Aralarında eskiden yakın olduğumuz arkadaşlarımda var onlardan aldıklarını düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüz yüze tanımadığın insanlarla sosyal medya/oyunlarda mesafeli ol bilgilerini söyleme.
Artık kesinlikle daha dikkatli olucam

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Discordsuz oyun çok daha güzel. Kimliğin gizli şekilde oyunlarda arkadaşlık. ? Ben yıllar yıllar önce Call of duty 4, metin2 gibi oyunlarda çok iyi dostlar edindim. Oyunu bırakınca arkadaşlıkta bitti!

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Tanımadığım insanların yorumlarını takmayalı çok uzun zaman oldu, umarım sende kısa sürede bu şekilde olursun.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Discordsuz oyun çok daha güzel. Kimliğin gizli şekilde oyunlarda arkadaşlık. ? Ben yıllar yıllar önce Call of duty 4, metin2 gibi oyunlarda çok iyi dostlar edindim. Oyunu bırakınca arkadaşlıkta bitti!
Bence Discord öğrenciler için sınıf grupları için daha iyi. Hem numara gerekmiyor. Hem de basit bir program. Gerçekten okul için çok işe yarayacağına eminim.

ghost_ghost

Hacker
Reaksiyon puanı
0
Sanal zorbalığa çok fazla maruz kalmaya başladım ve bu beni piskolojikman çok fazla olumsuz etkiliyor nasıl bunun üstesinden gelebilirim?
İlk olarak bu psikolojiyi geç 5 yıl sonra umrunda bile olmıycak
İkinci olarak siber zorbalıkla illegal işler yapanlar onlar zaten kaybeti geç onları ve ortak görüş diksiyonunu bunları hatırlamaktan uzak durmak için görüş alanını değiştir sana sanal ortamdan uzak dur diye bisey soylemiycem aksine üzerine git psikolojini de iylestirir bir bilgisayarı al ve kendini geliştir hacker(gri şapka tavsiyem ama sen beyaz şapkalı ol) siber güvenlik programlama dillerini kodlama veri tabanları yazılım geliştirme bilgisayar güvenlik konularını Web sayfaların zaafını gibi temelleri öğren sonra instegram grubumuza gel